Total Media News

Total Media News
SRI: Accesul la date cu caracter privat, posibil exclusiv în baza unei autorizaţii de la judecător PDF Imprimare
Duminică, 18 Ianuarie 2015 19:45

                                              

   SRI precizează, într-un comunicat remis MEDIAFAX, că accesul autorităţilor competente la un anume echipament IT şi la datele cu caracter privat stocate pe acesta, care presupune restrângerea exerciţiului unor libertăţi fundamentale, se poate face exclusiv în baza unei autorizaţii a unui judecător.

   Referitor la unele critici aduse la adresa legii securităţii cibernetice, SRI îşi reafirmă preocuparea constantă pentru deplina respectare a cadrului normativ referitor la protecţia drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului şi acţionează permanent pentru protejarea acestora, potrivit unui comunicat.

 

Citeşte mai mult...
 
Analiza Piata Auto după 11 luni din anul 2015 PDF Imprimare
Vineri, 18 Decembrie 2015 13:06


                 


      Pe ansamblul pieţei, livrările totale de autovehicule (autoturisme + vehicule comerciale) au înregistrat, după 11 luni din anul 2015, o creștere de 18,6% faţă de aceeași perioadă a anului trecut. In interiorul acestei cifre, avem autoturismele cu o creștere de 16,9%.             

       Această consolidare a creșterii de până se acum are loc în condițiile în care vânzările în luna noiembrie 2015 au fost cu 3,1% mai mici decât cele din luna octombrie.
       Si pe plan european remarcăm o creștere generală consistentă (+13,7%) în luna noiembrie 2015 față de aceeași lună din 2014, fapt care susține trendul crescător de până acum pe ansamblul UE (+8,7% la 11 luni), în majoritatea Statelor Membre UE înregistrând în această perioadă creșteri relativ importante pe segmentul de autoturisme, astfel: Germania +5,4%, UK +6,2%, Franța +6,2% și Italia +15,5%.


 

Citeşte mai mult...
 
RAPID – PETROLUL PDF Imprimare
Luni, 14 Octombrie 2019 18:19

               

              Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

  

            

                 RAPID : Petrolul
                1:0 Bogdan Manole (80)

Primul XI 

RAPID
 Tătaru - Voicu (cpt.), B. Manole, Mallo, Goge - Jorza, Piriz, Djuric - Sefer, Labeau, Dulca.
Antrenor: Daniel Pancu.

Rezerve: Achiriloaie - Bonnin, Crețu, Hlistei, Cârstocea, Pănoiu, Roskopf.

 

Citeşte mai mult...
 
Sportivii români vor putea fi din nou premiați pentru rezultatele obținute la Campionatele Naționale PDF Imprimare
Miercuri, 08 Iunie 2016 22:20

          

 

      Pentru prima oară după patru ani, performanțele naționale ale sportivilor români vor fi premiate!

      Sportivii români vor putea fi din nou premiați pentru rezultatele obținute la Campionatele Naționale.

Astăzi, la propunerea Ministerului Tineretului și Sportului, Guvernul României a adoptat modificarea Ordonanței 57/2015, cel mai recent act normativ care menținea blocarea premierilor la nivel național.

         ”Sunt foarte bucuroasă că, după patru ani de întrerupere, putem premia din nou performanțele sportivilor români obținute la nivel național. Sprijinul acordat de Guvern, de Premierul Dacian Cioloș, pentru readucerea normalității în recunoașterea valorii rezultatelor sportive, este o măsură de recompensare necesară și motivantă. 

 

Citeşte mai mult...
 
Sistemul Energetic National functioneaza in conditii de siguranta PDF Imprimare
Miercuri, 15 Februarie 2012 09:38

Sistemul Energetic National functioneaza in conditii de siguranta si nu exista riscul sistarii alimentarii cu energie in regim normal a populatiei. 


          

 

     In data de 10.02.2012, urmare a deciziei Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei 7/09.02.2012, prin care a fost avizata Procedura operationala “Definirea situatiilor de urgenta pentru care C.N. Transelectrica S.A. poate restrictiona dreptul participantilor de a utiliza capacitatea de interconexiune castigata in cazul licitatiilor si modificarea operativa a graficelor de schimb notificate”, C.N. Transelectrica S.A. a notificat, participantii la Piata de Energie Electrica privind posibilitatea restrictionarii (pe timp limitat in perioada varfului de sarcina) a dreptului de a utiliza capacitatea de interconexiune in cazul aparitiei unor situatii de urgenta, asa cum sunt definite de procedura mentiontata, de prevederile Legii Energiei 13/2007 precum si a prevederilor Directivei CE 72/2009 si Regulamentului CE 1228/2003 in vederea utilizarii in siguranta a SEN.


   Mentionam ca la ora actuala Sistemul Energetic National functioneaza in conditii de siguranta si nu exista riscul sistarii alimentarii cu energie in regim normal a populatiei.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 896 din 1134

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home