Total Media News

Total Media News
Regina Beatrix a Olandei ii preda insemnele puterii fiului sau, dupa o domnie de 33 de ani PDF Imprimare
Miercuri, 01 Mai 2013 08:03

     Willem-Alexander a trecut de la un student iubitor de bere poreclit "Prinţul Pils", la statutul de membru al Comitetului Olimpic Internaţional şi respectat expert în apă al ONU, iar în prezent se pregăteşte pentru cea mai importantă transformare din viaţa sa, de la prinţ al Coroanei olandeze la rege al Olandei, conform unui material publicat de Associated Press

                


     Regina Beatrix a Olandei îi predă însemnele puterii fiului său, după o domnie de 33 de ani, eveniment ce a aprins patriotismul portocaliu şi un fior de mândrie naţională de-a lungul Olandei, dar a readus în atenţia publică şi discuţiile despre rolul monarhiei într-o societate egalitariană.

Citeşte mai mult...
 
lanţul de magazine romanesti Succes, şi-a cerut insolvenţa PDF Imprimare
Marţi, 13 Ianuarie 2015 16:26

                        

     Potrivit    zf.ro,  antreprenorul gorjean Nicolae Sarcină a cerut săptămâna trecută insolvenţa grupului Succes care are activităţi în mai multe domenii, printre care retail, producţie de carne, prelucrarea lemnului şi comerţ cu carburanţi.

   Grupul, cu afaceri totale de 350 mil. euro în 2013 şi cu peste 1.600 de salariaţi, va primi o sentinţă pe 27 ianuarie.

   Componenta de retail alimentar, respectiv magazinele Succes, este cea mai importantă în grup, contribuind cu 70% la cifra de afaceri, potrivit ultimelor date ZF.

    În acest context, lanţurile Mega Image şi Profi se află în negocieri pentru preluarea unora dintre magazinele  retailerului român Succes, controlat de omul de afaceri gorjean potrivit mai multor surse din piaţă. Mega Image este interesat de unităţile din Bucureşti în timp ce Profi analizează atât magazinele din Capitală cât şi cele din provincie. Reţeaua Succes este cel mai puternic retailer cu acţionariat român din comerţul local, cu peste 150 de magazine în nouă judeţe şi Bucureşti.

 

Citeşte mai mult...
 
Patrick Ekeng a murit PDF Imprimare
Sâmbătă, 07 Mai 2016 07:41

              Zi  de  DOLIU  in  SPORTUL  romanesc :

                               Patrick Ekeng a murit

 

 

       DE  CE  a  MURIT  ?

       poate  ne spune  ministrul  sportului  ................

 

        A  murit  un  tanar  de  26  de  ani  , puternic , sportiv,............

        De  ce  ?

        aseara    am  tot  sperat,....................dar tirziu in  noapte   vestea  a  fost  dura    A  MURIT  UN  OM , A  MURIT  UN  TANAR  !!


      vom  vorbi  de  ce  ?, cum ?.........

      vom  vorbi  ..........,dar  Ekeng  nu  mai  e  !!


*

 

Citeşte mai mult...
 
Sophie, o fetiţă de patru ani, testează un autocamion Volvo de 18 tone PDF Imprimare
Joi, 03 Decembrie 2015 19:34
                  
   Un copil imprevizibil şi un autocamion de 18 tone controlat prin telecomandă. În cel mai recent film de la Volvo Trucks „Look who’s driving”, o fetiţă de patru ani, Sophie, pune un autocamion Volvo FMX în faţa celei mai dificile provocări de până acum, din seria Live Test. Filmul este o continuare a succeselor de talie mondială apărute anterior în această serie, precum "The Epic Split" şi "The Hamster Stunt".
   Cel mai nou film din seria Live Test de la Volvo Trucks „Look who's driving", prezintă o fetiţă de patru ani, Sophie, care conduce un autocamion Volvo FMX de 18 tone pe un şantier de construcţii, cu ajutorul telecomenzii. În ultimul an, autocamionul a fost dotat cu câteva funcţii noi, iar obiectivul testului este de a arăta cât poate rezista şi cum se poate adapta la cele mai solicitante medii de lucru.

   „Pentru a demonstra ce poate face autocamionul, îl vom pune în faţa unei provocări reale. Ce şofer de testare poate fi mai indiferent şi neatent decât un copil imprevizibil de patru ani?", întreabă Ricard Fritz, Vicepreşedinte la Volvo Trucks.

 

Citeşte mai mult...
 
Valentine's Day este "ziua indragostitilor" ? PDF Imprimare
Marţi, 14 Februarie 2012 11:24

Valentine's Day este Ziua Îndrăgostiților în tradiția occidentală, care se sărbatorește pe data de 14 februarie.

                           

                           

Ziua comemorează pe Sf. Dwynwen, sfântul patron al îndrăgostiților galezi. În Franța o țară tradițional catolică, Valentine's Day este cunoscut simplu drept Sfantul Valentin si este sarbatorita ca în restul țărilor occidentale.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 898 din 1134

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home