Total Media News

Total Media News
Valentine's Day este "ziua indragostitilor" ? PDF Imprimare
Marţi, 14 Februarie 2012 11:24

Valentine's Day este Ziua Îndrăgostiților în tradiția occidentală, care se sărbatorește pe data de 14 februarie.

                           

                           

Ziua comemorează pe Sf. Dwynwen, sfântul patron al îndrăgostiților galezi. În Franța o țară tradițional catolică, Valentine's Day este cunoscut simplu drept Sfantul Valentin si este sarbatorita ca în restul țărilor occidentale.

Citeşte mai mult...
 
Primul non-american la sefia Bancii Mondiale? PDF Imprimare
Duminică, 25 Martie 2012 09:34

Cu puține ore înainte de anunțarea candidaturilor pentru șefia Băncii Mondiale, se vorbește tot mai mult despre un prim președinte non-american al acestei instituții. 

                  

Trei țări în curs de dezvoltare, reprezentate în board-ul Băncii Mondiale, vor susține nominalizarea ministrului de finanțe nigerian, Ngozi Okonjo-Iweala, pentru fotoliul ocupat în prezent de Robert Zoellick.

 

Citeşte mai mult...
 
Noul Audi A4 este echipat OE cu placute Ferodo® Eco-Friction® PDF Imprimare
Marţi, 24 Noiembrie 2015 15:21

                  

                               

 

    Federal-Mogul Motorparts, divizia Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), a anunţat că plăcuţele de frână Ferodo® Eco-Friction® sunt montate OE pe noul Audi A4. Audi este cel mai recent producător auto de top care a adoptat tehnologia ecologică Ferodo pentru sistemele sale de frânare, după instalarea OE de plăcuţe Eco-Friction pe cel mai nou model Mercedes C-Class.

   În calitate de pionier în dezvoltarea sistemelor de frânare, Ferodo va aduce această tehnologie ecologică aprobată OE în segmentul Aftermarket, cu o gamă completă de plăcuţe de frânare Eco-Friction fără cupru şi cu nivel redus de cupru. Această extindere va acoperi 90% din gama existentă Ferodo Premier, iar până la începutul anului 2016 procentul va creşte până la 95%. Clienţii şi mecanicii se vor bucura de cea mai recentă tehnologie OE la înlocuirea componentelor de frânare, având în vedere că plăcuţele sunt şi ecologice.  

 

Citeşte mai mult...
 
Volumul lucrărilor de construcţii a scăzut în primele 11 luni cu aproape 10% PDF Imprimare
Marţi, 13 Ianuarie 2015 14:08

                 


     Volumul lucrărilor de construcţii a scăzut în primele 11 luni, atât în serie brută, cât şi ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, cu 9,5%, respectiv cu 9,9%, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică.

      Pe elemente de structură au fost consemnate scăderi pe serie brută la lucrările de reparaţii capitale (-19,6%), lucrările de întreţinere şi reparaţii curente (-10,8%) şi la lucrările de construcţii noi (-6,6%).

     Pe obiecte de construcţii, volumul lucrărilor a scăzut la construcţiile inginereşti cu 24,4%. Clădirile rezidenţiale şi clădirile nerezidenţiale au crescut cu 35,7%, respectiv cu 11,4%.

     În serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, volumul lucrărilor de reparaţii capitale au scăzut cu 19,7%, lucrările de întreţinere şi reparaţii curente cu 11%, iar lucrările de construcţii noi cu 7,3%.

 

Citeşte mai mult...
 
Evenimentul „Uniţi pentru Mihai Neşu“ PDF Imprimare
Marţi, 03 Mai 2016 11:05

 

                                            

   Asociaţia George Ogăraru pentru Cultură şi Sport şi CSA Steaua le dau întâlnire tuturor celor care vor să sărbătorească ziua de 7 mai 1986 - aniversarea câştigării Cupei Campionilor Europeni de către singura echipă românească.

   Programat pe 9 mai, la Sala Polivalentă, evenimentul „Uniţi pentru Mihai Neşu“ are o dublă importanţă, întrucât este organizat si pentru strângerea de fonduri pentru fostul fundaş de naţională, care în urmă cu cinci ani a suferit un accident la coloana vertebrală. Biletele vor fi disponibile în trei categorii, cu preţuri cuprinse între 25 şi 75 de lei.
    Astfel, echipele Stelei din 1986 şi 2006 se vor duela într-un meci caritabil, iar banii strânşi vor fi direcţionaţi pentru continuarea tratamentelor şi terapiilor inovatoare din SUA, pe care Mihai Neşu trebuie să le urmeze anual. Evenimentul vine ca urmarea conştientizării colective că nimeni nu poate susţine o astfel de luptă exclusiv din resurse proprii, iar organizarea unui astfel de meci este un ajutor consistent.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 899 din 1134

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home