Total Media News

Total Media News
BOC A DEMISIONAT: PDF Imprimare
Luni, 06 Februarie 2012 12:23
 

Am depus mandatul Guvernului pentru a detensiona situaţia politică şi socială din ţară

 

             

 

Premierul Emil Boc i-a anunţat, luni, pe miniştri că a decis să depună mandatul Guvernului, confirmând informaţiile transmise anterior de MEDIAFAX privind demisia din funcţie.

Citeşte mai mult...
 
De unde are bani Coreea de Nord ? Vezi ce spune CIA PDF Imprimare
Joi, 11 Aprilie 2013 09:28

      "Economia Coreei de Nord este una dintre cele mai putin deschise din lume si se confrunta cu probleme cronice", se arata intr-un dosar CIA care strange informatii pentru agentiile guvernamentale americane.

                           
                             
     Industria Coreei de Nord se bazeaza pe produse militare, constructii de masini, energie electrica, materiale chimice, minerit, metalurgie, textile, industria alimentara si turism, mentioneaza documentul CIA, prezentat de CNN.com si preluat de Mediafax.

 

     Principalele produse exportate sunt minerale, produse metalurgice, armament, textile, produse de agricultura si pescuit. tara importa in principal petrol, carbune, masini si echipamente, textile si cereale. 67,2% din exporturile Coreei de Nord si 61,6% din importuri au fost realizate in 2011 cu China.

     

Citeşte mai mult...
 
Anvelopele de iarna PDF Imprimare
Vineri, 30 Octombrie 2015 13:13

            Se apropie iarna   cu  bune  si  cu  obligatii.....
            si trebuiesc puse Anvelopele de iarna................................

           


   Dupa cum probabil bine stiti, odata cu inceperea sezonului de iarna intra in vigoare si ordonanta cu numarul 5 din 2011, sau dupa cum este cunoscuta publicului larg, legea anvelopelor de iarna.

   Exista doua categorii de anvelope ce pot fi montate pe timpul sezonului rece in tara noastra, respectiv anvelope de iarna, sau anvelope all-season, acestea fiind notate cu unul sau doua insemne:

   M + S ("mud and snow" sau noroi si zapada) – pentru anvelope care de regula pot fi montate si iarna – acest insemn este obligatoriu pentru a putea circula legal iarna;
Muntele cu un fulg de nea (langa M + S) – este un marcaj optional, de regula intalnit la anvelopele special proiectate pentru conditii extreme de iarna, in principiu.

 

Citeşte mai mult...
 
ZILE LIBERE ÎN 2015: Calendarul sărbătorilor legale PDF Imprimare
Duminică, 28 Decembrie 2014 11:48


                                               

   În anul 2015, bugetarii vor avea parte de 13 zile declarate libere prin Codul Muncii, o parte dintre ele ca sărbători legale, însă doar 8 zile sunt în timpul săptămânii, celelalte 5 fiind zile de weekend.

  In  realitate  zilele libere  sunt  mai  multe  , deoarece  prin   diferite  hotariri  se mai  dau  zile libere.  ( de exemplu  in  2014  zilele  de  23 si 24 decembrie  au  fost  libere spunindu-se  ca   se  vor  recupera  ulterior............)


       Cum  anul  are  365 de  zile  , inseamna  ca  o  zi  reprezinta   0,27%  din  PIB.

        Deci  daca  s-ar lucra in  cele  13  zile  declarate libere , PIBul  Romaniei  ar  creste  cu  3,51 %  .................... ?, adica  luind  in  calcul  PIBul  Romaniei  realizat  pe  2013  , ar  fi   un  plus  de  4,96 miliarde  Euro  la  buget.


Cele 13 ZILE LIBERE sunt următoarele:

  • 1 ianuarie, 2 ianuarie (Anul Nou)

  • 24 ianuarie (Ziua Unirii Principatelor Române)

  • 12 aprilie, 13 aprilie (Paştele)

  • 1 mai (Ziua Muncii)

  • 31 mai, 1 iunie (Rusalii)

  • 15 august (Adormirea Măicii Domnului)

  • 30 noiembrie (Sfântul Andrei)

  • 1 decembrie (Ziua Naţională a României)

  • 25 decembrie, 26 decembrie (Crăciunul)

Citeşte mai mult...
 
Rapidul trece de FC Arges! PDF Imprimare
Duminică, 15 Septembrie 2019 16:57

Este posibil ca imaginea să conţină: cer şi în aer liber

 

FC Rapid a reusit astazi o noua victorie in Liga2, dupa ce a trecut de formatia antrenata de Nicolae Dica, FC Arges Pitesti. 

Meciul a inceput cu ocazii din partea giulestenilor, inclusiv o bara lovita de Antonio Sefer dupa un sut de la mare distanta, scorul fiind la pauza 0-0 cu un plus pentru giulesteni.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 903 din 1133

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home