Total Media News

Total Media News
Un nou dealer Mazda în Bucureşti PDF Imprimare
Marţi, 31 Ianuarie 2012 10:43

Începând cu prima lună a lui 2012, un nou dealer se alătură reţelei de parteneri Mazda în România.

 

                       

                                                

Mazda German Top Trading (GTT) este deschis în Bucureşti şi asigură atât servicii de vânzare prin noul showroom, cât şi operaţiuni de service prin unitatea proprie.

 

Citeşte mai mult...
 
Declaraţie a Băncii Mondiale, Comisiei Europene şi FMI în urma misiunii din Romania PDF Imprimare
Vineri, 10 Februarie 2012 09:26

Misiunile Băncii Mondiale (BM), Comisiei Europene (CE) şi Fondului Monetar Internaţional (FMI) au vizitat Bucureştiul în perioada 24 ianuarie - 6 februarie pentru cea de a patra evaluare a programului economic al României*1. Obiectivele programului sunt consolidarea creşterii economice şi menţinerea stabilităţii macroeconomice şi financiare.


Conform evaluării realizate de echipe, programul se află în continuare pe calea bună. Au fost îndeplinite toate criteriile de performanţă stabilite cu FMI pentru finele lunii decembrie. Autorităţile au înregistrat progrese notabile în implementarea politicilor din cadrul programului, într-un mediu extern foarte dificil. În viitor, sunt importante politicile macroeconomice prudente şi accelerarea reformelor structurale pentru a asigura o performanţă economică puternică şi atragerea încrederii pieţelor.

Citeşte mai mult...
 
AUDI - Diesel emissions: Individual customer information for Germany on Audi website PDF Imprimare
Vineri, 02 Octombrie 2015 12:32

    Affected models continue to be technically safe and roadworthy

    Retrofit solutions for EA 189 engines in preparation

    Information at www.audi.de or from dealers

    Action plan to be presented to the authorities in October

 

                                 

     Every customer in Germany can find out quickly and easily about his or her Audi being affected by irregularities relating to the software used. The car’s chassis number only has to be entered on the website www.audi.de. Customers can then immediately see whether the car is affected. In the coming week, this function will also be available in the worldwide markets via national Audi websites.
Alternatively, customers can already find out whether their cars are affected through their Audi dealers or the national customer-support organization. In parallel, technical solutions are being prepared with which Audi models will be retrofitted. This service action will be presented to the responsible authorities later in October.

 

Citeşte mai mult...
 
Guvernul lui Filat a fost demis. Motiunea de cenzura a comunistilor a trecut PDF Imprimare
Miercuri, 06 Martie 2013 08:55

            Guvernul moldovean condus de premierul Vlad Filat a fost demis marţi în urma unei moţiuni de cenzură depusă de comunişti. Aceasta înseamnă că Filat are trei zile la dispoziţie pentru a-i prezenta preţedintelui Nicolae Timofti demisia Cabinetului.

 

         Votul pe moţiunea de cenzură, depusă săptămâna trecută, a venit după ce Filat a prezentat, timp de o oră, raportul de activitate al executivului condus de el.

„Eu sunt conştient că acest raport nu este necesar de a fi prezentat pentru cei care au înaintat moţiunea de cenzură şi cei care o vor susţine. Consider că ne-am făcut datoria, bazată pe realizate, nu pe vise. Indiferent de decizia care va fi luată, eu sunt cu sufletul împăcat că mi-am făcut datoria. Vom continua să muncim, să luptăm, dacă trebuie, pentru această ţară", a declarat premierul Republicii Moldova, înainte de vot, potrivit Timpul.md.

Citeşte mai mult...
 
LIQUI MOLY introduce pe piaţă uleiul pentru motoare în doi timpi, certificat FIA pentru carturi PDF Imprimare
Vineri, 27 Ianuarie 2012 08:46

LIQUI MOLY, specialistul în uleiuri de motor şi aditivi, introduce pe piaţă un ulei special pentru cele mai înalte cerinţe: ulei pentru carturi Pro Kart - certificat oficial de FIA.

 

                            

   În comparaţie cu uleiul de motor pentru autovehicule, uleiul de motor pentru carturi de curse are o piaţă mică de desfacere, pe care a intrat şi LIQUI MOLY.Nu este o piaţă pe care se câştigă mult.

 „Însă câştigul nu este o prioritate pentru noi în acest caz“, afirmă directorul de marketing Peter Baumann. „Aici putem să ne demonstrăm competenţa tehnologică.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 907 din 1133

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home