Total Media News

Total Media News
Fondul Monetar Internațional PDF Imprimare
Duminică, 05 Februarie 2012 16:47

 

International Monetary Fund


Fondul Monetar Internațional (FMI) este o organizație internațională cu 186 de state membre. A fost constituită prin Tratatul de la Bretton Woods în anul 1944, având ca scop principal promovarea unei economii mondiale sănătoase.

                   

 

Pe 22 iulie 1944 a avut loc Conferința de la Bretton Woods pentru restructurarea relațiilor internaționale monetare și financiare. Peste 40 de țări au participat la semnarea Acordului de la Bretton Woods care prevedea proceduri și reguli care să guverneze economia mondială.

Acest acord a condus la înființarea Băncii Internaționale pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BIRD, cunoscută și sub numele de Banca Mondială) și Fondului Monetar Internațional.

Aceste instituții sunt cunoscute drept gemenii Bretton Woods. Sistemul Bretton Woods prevedea o rată de schimb valutar stabilă, având ca referință standard aurul, dolarul fiind singura monedă convertibilă în aur.

 

Citeşte mai mult...
 
Fortele Siriene s-au ciocnit cu rebelii din jurul Alep PDF Imprimare
Miercuri, 27 Februarie 2013 18:55

BEIRUT (AP) -

       avioane siriene efectuat lovituri aeriene asupra  rebelilor care încearcă să ia cu asalt o academie de poliție  din  aproierea  orasului  Alep, miercuri, în timp ce luptătorii jihadiste au luptat  contra   trupelor guvernamentale de-a lungul unui drum de aprovizionare-cheie, care ar conduce lcontrolul     partii  de sud-est a orașului, au spus activiștii.

                             

   Alep, cel mai mare oraș din   Siria , a devenit un front-cheie în războiul civil din țara după  ce  rebelii au lansat o ofensivă acolo în iulie 2012.

  În luni  de  zile  de lupte de stradă sângeroase, luptătorii  de opoziție si-au extins lent  controlul lor, deși lupta a părăsit de mult  orașul  în ruine.

Citeşte mai mult...
 
Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2015 PDF Imprimare
Vineri, 25 Septembrie 2015 16:32

  •                              
  • Salonul Auto Bucuresti & Accesorii, editia a XIII-a internationala si platforma de business nr. 1 a domeniului auto din Romania va avea loc in perioada 1 – 11 octombrie 2015 pe o suprafata de peste 25.000 mp in cadrul complexului Romaero Baneasa.

         Deschiderea  Evenimentului     pe  01.10.2015  orele  12,00,  va  fi   transmisa  LIVE  on  line  pe  siteul  : www.total-media-news.ro  ---sectiunea Transmisii Live  ( Id= free,...parola:- free )  + in  fiecare  zi  minim 2  ore pe  zi .

  • Aflat la 22 de ani de la prima sa defasurare, Salonul Auto Bucuresti & Accesorii reprezinta elementul de referinta al pietei auto romanesti, evenimentul in cadrul caruia sunt prezentate ultimele noutati si premiere dedicate segmentului auto si al accesoriilor, eforturile depuse cuantificandu-se in participarea a 102 companii expozante si peste 58.000 vizitatori la editia din anul 2014. SAB & Accesorii este un eveniment sustinut de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) si Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM).

 

Citeşte mai mult...
 
Consiliul European da o noua lovitura Romaniei PDF Imprimare
Vineri, 19 Decembrie 2014 23:12

                                         

    Consiliul European a respins propunerea Slovaciei, sprijinită şi de România, de extindere cu un an a cheltuirii banilor europeni din perioada 2007-2013, relatează EUobserver.

    Liderii europeni au respins, joi, la Consiliul European de Iarnă propunerea Slovaciei de extindere cu un an a perioadei de cheltuire a banilor pe perioada 2007-2013. Propunerea Slovaciei a fost susţinută şi de România, Bulgaria şi Cehia.

    Potrivit EUobserver, tot ce au obţinut cele patru ţări a fost mai multă "asistenţă" din partea Comisiei Europene pentru a accelera absorbţia fondurilor europene în 2015, ultimul an în care mai pot cheltui sumele alocate perioadei 2007-2013.

    În pofida unei creşteri a ratei de absorbţie în ultimii ani, România este în continuare la coada clasamentului, cu un nivel al absorbţiei de 45,49% până la data de 12 decembrie, potrivit datelor publice pe site-ul MFE.

   Comisarul european Corina Creţu a declarat, pe 27 noiembrie, la Bucureşti, că există riscul ca statele membre să se focuseze, ca şi înainte de 2007, pe prelungirea perioadei de programare, ceea ce a făcut ca, la acea vreme, multe programe operaţionale să fie pornite cu întârziere, iar rezultatele se văd acum.

 

Citeşte mai mult...
 
Ministrul E.LIPĂ invitată la Comisia pentru Învățământ, Cultură,Tineret și Sport din Parlament PDF Imprimare
Vineri, 26 Februarie 2016 08:13

                


           Ministrul Tineretului și Sportului, Elisabeta LIPĂ a răspuns invitației Comisiei pentru Învățământ, Știință, Tineret și Sport din Camera Deputaților, de a prezenta strategia ministerului pentru anul 2016, completările pentru Legea 69 / 2000, respectiv pentru a prezenta detalii cu privire la participarea Lotului Național al României la Jocurile Olimpice de la Rio 2016.

    În cadrul ședinței s-a propus crearea unei comisii mixte formată din specialiști ai Ministerului Tineretului și Sportului și membri ai Comisiei pentru Învățământ, Știință, Tineret și Sport în vederea definitivării propunerilor de amendare a Legii 69 / 2000. Propunerea a venit din partea vicepreședintelui comisiei, dl. Zisopol Dragoș Gabriel.

    De asemenea, a fost abordată tema dezvoltării în România a Sportului Universitar printr-un pachet de politici publice care, coroborate, să aibă ca efect creșterea numărului de studenți implicați în activitățile sportive.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 908 din 1133

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home