Total Media News

Total Media News
Emil Hossu a murit in urma unui stop cardio-respirator. PDF Imprimare
Joi, 26 Ianuarie 2012 14:04

   Am  mai  pierdut  un  MARE  actor  .....

       Dumnezeu  sa-l  ierte !

 

                        

 

Emil Hossu (n. 24 noiembrie 1941, Ocna Sibiului - d. 25 ianuarie 2012, București) a fost un actor român de teatru și film.

 

Într-un interviu, Emil Hossu declara: Sunt maramureșean după mamă, sălăjean după tată, dar stau în București de foarte multă vreme. 

Citeşte mai mult...
 
BCR isi consolideaza pozitia ca furnizor de servicii de facturare in industria tichetelor PDF Imprimare
Vineri, 03 Februarie 2012 11:58

Banca Comerciala Romana ( BCR ) impreuna cu Transfond au incheiat un parteneriat cu Cheque Dejeuner pentru emiterea facturilor electronice. Cheque Dejeuner este a doua companie din industria tichetelor de masa care implementeaza serviciul e-Factur@ pus la dispozitie de Transfond prin intermediul BCR.Serviciul de facturare electronica asigura atat emiterea facturilor cat si arhivarea si, respectiv, livrarea/transmiterea acestora integral în mediu electronic, inlocuind procesul similar desfasurat pe suport hartie.

                 

e-Factur@ se bazeaza pe o aplicatie unica securizata, la care se pot conecta atat emitentii de facturi, cat si destinatarii acestora. Documentele arhivate au valoare de document justificativ din punct de vedere legal, nefiind necesara tiparirea si pastrarea acestora pe suport hartie.

 

Citeşte mai mult...
 
Doi din cinci cetateni romani cred că viaţa e mai rea acum decât înainte de 1989 PDF Imprimare
Miercuri, 17 Decembrie 2014 10:11

     

                       

      Potrivit unui studiu efectuat recent de INSCOP Research la comanda ziarului Adevărul, doi  din  cinci  cetateni romani  considera  ca  este mai  rau  acum  in  Romania  decit inainte de  1989.

     Nu mai puţin de 40,5% din români apreciază, la 25 de ani de la căderea comunismului, că viaţa în România e mai rea decât înainte de Revoluţie. 32,9% cred că traiul este mai bun, iar 17,2% consideră că este la fel, relevă cercetarea realizată de INSCOP Research în perioada 27 noiembrie – 2 decembrie 2014, pe un eşantion de 1.076 de persoane, reprezentativ pentru populaţia de 18 şi de peste 18 ani a României.

   Impresia că viaţa este acum mai rea decât în Epoca de Aur creşte o dată cu vârsta. 30,7% din cei până în 30 de ani, 40% din cei între 31 şi 50 de ani şi 45,8% din cei peste 50 de ani cred că situaţia s-a degradat după 1989. Peste jumătate din respondenţi (52%) opinează că în următorii 25 de ani viaţa în România va fi mai bună decât azi, 23,3% sunt de părere că va fi la fel, iar 12% - că va fi mai rea (non-răspunsuri: 12,7%). Cel mai optimist segment de populaţie este cel între 31-50 de ani (58,6% din această categorie apreciază că va fi mai bine).

 

Citeşte mai mult...
 
Sa dam foc monopolurilor PDF Imprimare
Marţi, 26 Februarie 2013 20:37

                       „Să dăm foc monopolurilor!“

     este sloganul manifestaţiilor fără precedent din Bulgaria     

       îndreptate contra austerităţii, politicienilor şi sărăciei

 

 

       Manifestanţii cer un nou mod de calcul al facturilor la încălzire, un moratoriu la achitarea facturilor de electricitate, eliminarea TVA pentru energia electrică şi începerea anchetelor asupra privatizărilor companiilor bulgare şi utilizării fondurilor europene.

      Sub sloganul "Să dăm foc mono­polurilor!", un val fără precedent de proteste de stradă îndreptate contra unui model politic care a afundat ţara în sărăcie şi contra costurilor exagerat de mari ale utilităţilor, sector controlat de companii străine, a paralizat ieri Bulgaria, cea mai săracă economie a Uniunii Europene. Creşterea facturilor la energie a fost forţa care le-a împins bulgarilor cuţitul austerităţii până la os.

Citeşte mai mult...
 
Salonul Auto Internațional, Frankfurt 2015 PDF Imprimare
Joi, 17 Septembrie 2015 07:26

                

      Aceasta  ediție a Salonului Auto de la Frankfurt dorește să arate mapamondului cum automobilele și lumea digitală pot fi conectate pentru a spori mobilitatea,  în beneficiul celor care conduc, precum și a mediului de afaceri. 

      O lume a maşinilor ar fi pe scurt, cea mai simplă şi totuşi, cea mai exactă descriere a acestui eveniment auto care în aceste zile îşi deschide porţile pentru presă și se va încheia pe 29 septembrie.


IAA Cars - Leading Trade Show for the International Supply Industry

The IAA is unlike any other automotive trade fair, demonstrating both high quality and quantity as it reflects the entire value-added chain. Suppliers are traditionally the largest exhibitor group, and are therefore part of the "core" of the exhibition. The IAA Cars in Frankfurt is a must in the exhibition calendar for all suppliers in the vehicle industry, which want a high-quality presentation in an international setting.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 909 din 1133

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home