Total Media News

Total Media News
Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2011 ! PDF Imprimare
Luni, 03 Octombrie 2011 15:36

Incepand de miercuri, 5 Octombrie, pana Duminica, 9 Octombrie, va asteptam la Romaero Baneasa, pentru a lua parte la SAB & Accesorii 2011.

La SAB & Accesorii 2011 vor fi prezente autoturisme, piese si accesorii auto, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, sisteme audio si de navigatie, societati de leasing si de asigurari auto, presa de specialitate.

**  Transmitem LIVE (gratuit) pe internet    pe  08. octombrie  2011   in  jurul  orei  12,00    - Prezentare  auto  HYUNDAI   , - atmosfera    vizitatori  + alte  instantanee pe:

http://total-media-news.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=159&Itemid=71

---  Parola: free  , User: free

**  In  fiecare  zi  vom  face  :  

                                 - transmisii  LIVE

                                 - interviuri

                                 - prezentari masini, produse,...


In pavilionul dedicat accesoriilor auto veti putea gasi o gama extrem de variata de produse destinate autovehiculelor: anvelope, piese, uleiuri, acumulatori, tehnica pentru service auto-moto, tehnica pentru vulcanizare, statii pentru spalatorii auto, echipamente de curatare si intretinere profesionale, detergenti ecologici, compresoare aer, baterii auto, masini de polisat si lustruit, statii si accesorii radio, sisteme de urmarire prin gps, sisteme multimedia auto etc.

Iubitorii automobilului vor putea admira si testa cele mai recente modele auto. De asemenea, la SAB & Accesorii vor fi expuse modele hibride, considerate de multi specialisti in domeniu viitorul autovehiculelor de oras.

Pe durata a 5 zile, spatiul expozitional, interior si exterior, se vor transforma intr-o veritabila arena pentru drive-teste, demonstratii auto si teste pentru echipamente auto, workshop-uri, conferinte si prezentari de produse.

FRAS SAB Arena va fi punctul de atractie al evenimentului, aici avand loc drive teste si demonstratii auto, sustinute de Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS) si Asociatia Asistentei Rutiere din Romania (A-CAR).

Informatii utile:

Locatie: Romaero Baneasa: Bd. Ficusului, nr. 44, Sector 1, Bucuresti.

Program vizitare:

Miercuri, 5 Octombrie – Sambata, 8 Octombrie intre orele 10.00 – 20.00;

Duminica, 9 Octombrie intre orele 10.00 – 18.00.

Deschiderea oficiala si conferinta de presa SAB & Accesorii 2011, vor avea loc Miercuri, 5 Octombrie, ora 12.00. Accesul vizitatorilor va fi permis incepand cu ora 10.00.

Pret unui bilet de acces la SAB & Accesorii 2011 este de 20 lei si contine: voucher fast food in valoare de 5 lei. Vizitatorii vor avea ocazia de a participa la tombola SAB&A 2011, premiul cel mare fiind un ATV Linhai Worker 4x4.

Costurile pentru parcare sunt de 10 lei/zi si includ tichet tombola SAB&A 2011 (250 de premii oferite de Pole Position: Trico, Cartech, Deta, Champion, Pennwalt, Polarchem, Carifil, General Electric).

Printre partenerii care ne-au ajutat in promovarea Salonului Auto Bucuresti si Accesorii dorim sa multumim in mod special Kiss Fm, Magic Fm si Rock Fm website-urilor 0-100.ro, auto.ro, masini.ro, bestauto.ro, 4 tuning.ro, transporter.ro si revistelor Auto Show, Cargo Bus & Magazine, Auto Puls si Total Transport.

Pentru detalii suplimentare va invitam sa accesati www.sab.ro.

Va asteptam!

AUTOMOBILIZAREA!

 
Dan Sucu - avem si noi puncte de vedere PDF Imprimare
Joi, 30 Ianuarie 2014 09:39
Opinie Dan Şucu, Mobexpert:

    Chiar dacă nu ne-ar da dreptate, guvernul are obligaţia de a ne întreba

                  

     Slavă Domnului că există Ziarul Financiar! Slavă Domnului, pentru că este singurul mod în care am putut afla despre intenţia guvernului de a micşora drastic plafoanele zilnice pentru plăţile în numerar.

    Toţi cei ce conducem afaceri şi lucrăm în economia reală înţelegem motivul pentru care guvernul vrea să ia această decizie, acela de a micşora evaziunea fiscală. Majoritatea dintre noi îl şi susţinem. În speranţa că venituri mai mari la buget obţinute de la toţi contribuabilii vor conduce la micşorarea presiunii care apasă astăzi exclusiv asupra bunilor platnici.

   Ce i-am fi transmis însă guvernului dacă ne-ar fi şi consultat este că, deşi lăudabilă, intenţia rămâne absolut incompletă, în contextul în care acelaşi guvern nu negociază şi cu Cartelul Bancar costuri mai mici decât cele existente pentru decontările de carduri. Pentru noi, în comerţ, mânuirea de numerar are un cost de aproximativ 1 la mie din valoare.

 

Citeşte mai mult...
 
Prezentarea sportivilor romani ce ne vor reprezenta la Jocurile Europene de la Baku PDF Imprimare
Luni, 08 Iunie 2015 17:41


                    


  Azi  ,luni, 8 iunie a.c, de la ora 12.00, la sediul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) a  avut  loc, in cadrul aceluiasi eveniment, prezentarea noii identitati a COSR si prezentarea oficiala a sportivilor componenti ai Echipei Olimpice a Romaniei care va participa la Jocurile Europene gazduite in premiera de Baku (Azerbaidjan), in perioada 12-28 iunie a.c..

  La  acest  eveniment  au  participat : Alin Petrache  ( Presedintele COSR ) , Gabriel Oprea (  Viceprim - ministru al României, Senator Bucureşti ) , Gabriela Szabo( ministru MTS ), reprezentantul  Majestatii sale   Regele Mihai I al României , alti reprezentanti  ai  unor  institutii  centrale si de  stat .


  România va fi reprezentată de 147 de sportivi la Baku

  Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic și Sportiv Roman (COSR) a aprobat componența delegației României care va participa la Jocurile Europene găzduite de Baku, capitala Azerbaidjan, în perioada 12-28 iunie a.c..

 

The Baku 2015 European Games Opening Ceremony on Friday 12 June will be overseen by one of the world’s most experienced and celebrated professionals in large scale live event Ceremonies, Catherine Ugwu.

 

Citeşte mai mult...
 
Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2014 va invita la cel mai mare EVENIMENT AUTO din Romania PDF Imprimare
Joi, 25 Septembrie 2014 07:33

           Premium Expo, organizatori ai

  Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2014 (SAB & Accesorii 2014), eveniment sustinut de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA), va invita sa participati la singura expoziție auto cu 21 de ani de traditie si totodata, primul eveniment auto cu caracter specializat organizat în Romania.

 

              

 

   Aflat la cea de a 12-a editie SAB & Accesorii se va desfasura anul acesta in perioada 23 Octombrie - 2 Noiembrie la Romaero Baneasa.

   SAB & Accesorii este singura manifestare dedicată industriei auto din Romania ce se desfășoară pe o perioadă de 10 zile, perioadă tradițională a unui salon auto național de anvergură.

   Tematica evenimentului cuprinde: autoturisme si autovehicule utilitare usoare si grele, vehicule hibride si electrice, autoturisme clasice, motociclete, biciclete, piese si accesorii auto, moto și velo, sisteme audio și de navigatie, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, tuning auto și moto, presa de specialitate, societati de leasing si de asigurari auto.

   In premiera in acest an va oferim posibilitatea includerii in campania media generala a evenimentului (tv, radio, print) a tuturor modelelelor auto care-si vor face lansarea in premiera nationala in Romania la SAB & Accesorii 2014.


Citeşte mai mult...
 
C.N.I. a semnat ieri contractul privind execuția lucrărilor ”Stadionul Giulești «Valentin Stănescu PDF Imprimare
Vineri, 02 Noiembrie 2018 14:28

 

           stadion rapid bun

   Compania Națională de Investiții (instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administraţiei Publice) a semnat ieri, 1 noiembrie 2018, contractul privind execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiții ”Stadionul Giulești «Valentin Stănescu»” din Calea Giulești, nr. 18, București, cu ASOCIEREA CONSTRUCȚII ERBAȘU SA, CONCELEX SRL ȘI TERRA GAZ CONSTRUCT SRL.

În urma demarării procedurii de achiziție publică privind atribuirea contractului prin publicarea anunțului nr. CN1000299 din 09.05.2018, au fost depuse 3 oferte din partea a trei asocieri:

  • ASOCIEREA PORR CONSTRUCT S.R.L. - PORR BAU GmbH

  • ASOCIEREA SC EUROMATERIA SRL - SC UTI GRUP SA

  • ASOCIEREA SC CONSTRUCTII ERBASU SA - SC CONCELEX SRL - SC TERRA GAZ CONSTRUCT SRL

Potrivit ofertei câștigătoare, valoarea contractului este de 98.318.052,33 lei fără TVA, cote și taxe, urmând ca, până la data organizării Campionatului European de Fotbal EURO 2020, la București, stadionul să îndeplinească criteriile în vederea asigurării condițiilor de antrenament pentru echipele participante.

În perioada următoare, va fi emis ordinul privind începerea serviciilor de proiectare și obținere a avizelor, acordurilor și autorizațiilor.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 951 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home