Total Media News

Total Media News
Aare Müil – a fost desemnat Campion al The Drivers’ Fuel Challenge 2014 în cadrul ediţiei regionale PDF Imprimare
Vineri, 05 Septembrie 2014 15:28

      Aare Müil   din Estonia   a fost  desemnat Campion al The Drivers’ Fuel Challenge 2014 în cadrul ediţiei regionale CEE ,castigind un autoturism Volvo S60.


                          

 

    Vinerea trecută a avut loc Finala la nivelul regiunii Europa Centrală şi de Est (CEE) a competiţiei The Drivers’ Fuel Challenge 2014. Aceasta s-a desfăşurat pe circuitul Slovakia Ring situat în apropierea oraşului Bratislava. În runda finală şoferul din Estonia - Aare Müil – şi-a demonstrat abilităţile şi talentul în condusul economic, fiind desemnat Campion al The Drivers’ Fuel Challenge 2014 în cadrul ediţiei regionale CEE şi câştigătorul marelui premiu - un autoturism Volvo S60. În curând Aare Müil se va alătura celorlalţi doi finalişti Jonas Gudauskas din Lithuania şi Miško Đoković din Serbia, care au ocupat poziţiile 2 şi 3, pentru participarea la Finala Globală din Suedia care va avea loc în data de 19 septembrie.
    Competiţia pe care Volvo Trucks a iniţiat-o la nivel global în anul 2011 şi pe care Volvo Trucks din regiunea CEE o organizează anual încă de atunci, a reuşit să atragă anul acesta 3200 de şoferi profesionişti în cadrul numeroaselor etape de calificare organizate în cincisprezece ţări din centrul şi estul Europei.

    În perioada 28 - 30 august, cei cincisprezece Campioni ai Condusului Economic din ţările respective s-au întâlnit în Slovacia pentru a-şi testa abilităţile, concurând în Finala organizată de regiunea CEE. Finala a avut loc în data de 29 august pe circuitul de la Slovakia Ring, în apropiere de Bratislava.

Citeşte mai mult...
 
Ministrul Gabriela SZABO a participat la ”Voluntari, Oraşul Sportului - Lecţia deschisă de sport” PDF Imprimare
Joi, 04 Iunie 2015 11:21

 

          

 

     Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela SZABO, a  participat în data de 4 iunie 2015, la evenimentul: ”Voluntari, Orașul Sportului – Lecția deschisă de sport”.

    Deschiderea a  avut  loc de la ora 10.00, pe Stadionul Niţă Pintea, Voluntari.

    Proiectul se adresează tuturor elevilor din clasele 1 - 4 învăţământ primar, înscrişi la şcolile din oraşul Voluntari, care doresc să practice o activitate sportivă, urmărind pe această cale promovarea practicării sportului pe grupe de vârstă şi ramură sportivă.

 

Citeşte mai mult...
 
Promotie la toate Filtrele de combustibil = -20% PDF Imprimare
Miercuri, 03 Septembrie 2014 15:13

              REDUCERI    cu  20%   fata  de  pretul  de  raft.

 

          In  perioada   03.09- 10.09.2014   facem  REDUCERI    de  20%  fata  de  pretul  de  raft,la  toate  filtrele  de  combustibil  ( de  benzina  , sau  de  motorina  )  indiferent  de  marca.

 

                   

 

 

     Info  : 0722 499 022,021-33 44 666

Bucuresti

sos.Vitan Barzesti,nr.3--  stradal, linga  Praktiker Vitan

Citeşte mai mult...
 
Romania va imprumuta 428 de euro in fiecare secuda din 2014 PDF Imprimare
Miercuri, 15 Ianuarie 2014 17:42

             România va împrumuta 428 de euro în fiecare secudă din 2014, cu 11% mai puţin decât în 2013, 82 de euro reprezentând dobânzile şi comisioanele plătite de stat pentru împrumuturile prin care va fi finanţată datoria publică, reiese din calculele gândul pe baza celor mai recente informaţii ale Ministerului Finanţelor Publice (MFP).

                                                   

   În total, statul va împrumuta anul acesta circa 60,1 miliarde de lei, echivalentul a 13,5 miliarde de euro, sumă suficientă pentru a plăti pensiile pe un an şi trei luni. La un cost mediu de 6 milioane de euro pe kilometru, România ar putea să-şi tripleze reţeaua de autostrăzi cu aceeaşi sumă. Banii pe care statul îi va împrumuta în 2014 sunt suficienţi pentru a construi 2.250 de kilometri.

    Anul viitor, suma va urca la 466 de euro pe secundă, din care 88 de euro vor reprezenta costurile de finanţare, reiese din serviciul datoriei publice guvernamentale calculat pe baza datoriei contractate la 31 august 2013.

Citeşte mai mult...
 
Sefa FMI se leapada de greci: Imi pasa mai mult de copiii din Africa, voi platiti-va impozitele! PDF Imprimare
Duminică, 27 Mai 2012 07:56

     Directorul general al Fondului Monetar Internaţional (FMI), Christine Lagarde, le-a cerut grecilor să-şi plătească impozitele şi a recunoscut că este mai preocupată de situaţia din Africa Subsahariană decât de zona euro.

                            

"Referitor la Atena, mă gândesc la toate acele persoane care încearcă tot timpul să evite plata impozitelor.

Cred că ar trebui să se ajute în mod colectiv, plătindu-şi toţi impozitele", a declarat Lagarde, într-un interviu publicat sâmbătă de ziarul britanic The Guardian.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 953 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home