Total Media News

Total Media News
Cât plăteşte pe RCA un şofer de 28 de ani din Bucureşti, cu un autoturism cu cap.cili. de 1500cmc PDF Imprimare
Duminică, 24 August 2014 22:05

    Şase dintre cele mai mari nouă firme de asigurări care vând poliţe de răspundere civilă auto (RCA) au majorat tarifele în ultima jumătate de an, preţurile afişate în prezent fiind chiar şi cu 62% mai mari faţă de cotaţiile din luna februarie, arată calculele efectuate de ZF pe baza datelor unei companii de brokeraj.


               


   Cea mai ieftină poliţă pentru un şofer cu vârsta de 28 de ani din Bucureşti, care deţine un autoturism cu capacitatea cilindrică de 1.600 de centrimetri cubi, costă 775 de lei pentru un contract încheiat pe un an şi 428 de lei pentru un contract încheiat pe şase luni. Cotaţiile sunt afişate de Uniqa, subsidiara locală a grupului austriac cu acelaşi nume.

   Uniqa este una dintre cele trei companii de asigurări care au redus tarifele pentru contractele pe un an faţă de nivelul din februarie. Celelalte două companii sunt Groupama şi Omniasig, care rămân însă printre cei mai scumpi asigurători RCA, în condiţiile în care acţionarii le-au trasat clar ca obiectiv reducerea expunerii pe acest segment.


   **  este Foarte  "  INTERESANT  "   de  facut  o analiza   : cit  este  o  asigurare RCA  ptr  tineri   de  18,20,22  de  ani   comparativ  cu tinerii  de 28  de  ani  , si cu pensionarii

   **  vom  reveni cu  analiza  .....................  FOARTE   INTERESANTE  REZULTATE  !!


Citeşte mai mult...
 
Domnul Vizer Presedintele SportAccord se retrage din SportAccord și Comitetul de coordonare I PDF Imprimare
Duminică, 31 Mai 2015 17:51

 

                               

Dear Sport Family Members,
Dear Sport Lovers,
 
Courage is one of the basic principles of sport and one of humanity’s important virtues.

When I emigrated from communism in 1988, I risked my life and my family’s life in order to live in a free and democratic world, where one of the supreme values is the freedom of speech and of opinion.

In this past month it was proven that in the free world there are, still, higher structures where the supreme value is SILENCE!

   Given that this is the answer that I received to my declaration in Sochi and to the proposal of the 20 points agenda, regarding the reforms and benefits requested for the sport and the athletes, I decided to withdraw from SportAccord and the IOC Coordination Committee for the Tokyo 2020 Olympic Games, thanking all those who supported me and believed and still believe in me, in the values I proposed and I defend!

One important principle of the sport that consecrated me is HONOR. I withdraw with honor and for the honor of sport, its credibility in society, and I hope that one day sport becomes a completely transparent system, a moral code and a model for society.

Citeşte mai mult...
 
Lista impozitelor si taxelor suplimentare pregatite de Guvern pentru 2014 PDF Imprimare
Vineri, 03 Ianuarie 2014 08:13

               Măsurile adoptate de Guvernul Ponta în ultimele luni ale anului 2013, măsuri menite să echilibreze finanţele publice într-un an cu două runde electorale, vor scumpi viaţa românilor şi vor afecta în egală măsură mediul de afaceri.

                                                          

    Majorarea salariului minim se traduce prin amenzi mai mari, noua metodă de calcul a accizelor ar putea duce la scumpirea carburanţilor, alcoolului şi tutunului, iar impozite precum "taxa de stâlp" ar putea crea reacţii în lanţ ce par a fi neglijate de guvernanţi.

    Unele dintre cele mai semnificative majorări de taxe au fost operate în sectorul transporturilor, unde au fost scumpite biletele de călătorie sau au fost propuse taxe mai mari, proiectele aflându-se în dezbatere la ora actuală.

Scumpirea carburanţilor

Cu toate că executivul a decis să amâne cu trei luni introducerea accizei suplimentare de 7 eurocenţi pe litru de carburant, schimbarea metodei de calcul a accizelor, prin indexarea cu inflaţia, va duce la majorarea nivelului acestora începând cu ianuarie 2014.

Citeşte mai mult...
 
Etapa VII -Liga a III a : Rapid - Medgidia = 2 : 1 PDF Imprimare
Vineri, 05 Octombrie 2018 18:08

                                  :                  

   Debutul lui Pancone ca antrenor al echipei

   Rapid (locul 2) întâlnește echipa de pe locul 7!
   Joc  slabut  al  Rapidului.
  

PAUZĂ= RAPID - Medgidia 1:0

 43' Lucian Goge

Pancone a dat ultimele indicații, iar repriza secundă începe

A intrat Dovleac în locul lui Nițu.

Min  51  Gol  Vlada 

2:0   pentru Rapid.

RAPID - Medgidia 2:1 (74' Vasile Șicu)

 

Citeşte mai mult...
 
Service-urile auto cer ASF amendarea cu zeci de mii de euro a societatilor de asigurari PDF Imprimare
Joi, 21 August 2014 20:21

    Asociatia societatilor de service auto independente (ASSAI) solicita Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) amendarea cu zeci de mii de euro a companiilor de asigurari care inregistreaza intr-o luna peste 50 de reclamatii intemeiate.

 

                                                    

   ASSAI a transmis ASF un set de 12 propuneri privind modificarea normei de solutionare a reclamatiilor, iar una dintre propuneri vizeaza criterii clare si transparente de sanctionare a societatilor de asigurari in functie de numarul de reclamatii intemeiate.    

    Astfel, asociatia societatilor de service auto independente propune sanctionarea cu amenda de 20.000 de euro a asiguratorilor cu 51-150 de reclamatii intemeiate pe luna, amenda de 40.000 de euro pentru 151-300 de reclamatii, amenda de 70.000 de euro pentru 301-500 de reclamatii si retragerea licentei pentru 30 de zile in cazul in care numarul reclamatiilor depaseste 500.     

    Potrivit ASSAI, la inceputul lunii august, numarul reclamatiilor on-line in domeniul asigurarilor a depasit 85.000.  

   “ASF a supus dezbaterii un proiect de norma privind procedura de solutionare a petitiilor in cazul daunelor auto, dar care in forma actuala este incomplet, fara substanta si nu este corelat cu situatia actuala a pietei de asigurari si cu asteptarile asiguratilor romani”, a declarat Cristian Muntean, presedintele ASSAI.  

Citeşte mai mult...
 


Pagina 955 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home