Total Media News

Total Media News
Pericol de insolventa: Cosmote si Germanos, amenintate din Jilava PDF Imprimare
Joi, 05 Decembrie 2013 17:13

        Companiile Cosmote si Germanos, ambele detinute de grupul elen OTE, au fost date in judecata de catre o firma din Jilava, care solicita intrarea lor in insolventa.

                                                          

      Firma de productie publicitara Globe Media Advertising cu sediul in Jilava, judetul Ilfov, a deschis mai multe procese la Tribunalul Bucuresti impotriva companiilor Cosmote siGermanos, la finele lunii noiembrie.  In unele dosare solicita intrarea in procedura de insolventa a celor doua companii.Intrebat de catre DailyBusiness.ro ce suma pretinde Globe Media Advertising de la cele 2 companii, avocatul firmei de productie publicitara a spus ca valoarea este confidentiala. 

Citeşte mai mult...
 
Programul “Prima mașină” PDF Imprimare
Joi, 14 August 2014 11:30

      Prin   programul “Prima mașină”, pe care Guvernul vrea să îl demareze din toamnă, vor putea fi achiziționate  5.000 de autoturisme noi în acest an, și până la 20.000 anul viitor.


                 

 

   Pentru a putea accesa acest program, tinerii trebuie să îndeplinească mai multe condiții.Astfel, se vor încadra pentru un credit “Prima mașină” cei cu vârsta între 18 și 35 de ani, care nu au avut niciodată o altă mașină în proprietate personală.

   De asemenea, potrivit unor surse citate stirileprotv.ro, perioada de creditare va fi de până la șapte ani, cu doi ani mai mult față de durata pe care se acordă un credit de nevoie personale în prezent.

Citeşte mai mult...
 
AFACEREA UE: am dat 9 MILIARDE la bugetul Uniunii, am luat 4,8 MILIARDE PDF Imprimare
Miercuri, 04 Decembrie 2013 17:03

                  România a reuşit să atragă în ultimii şapte ani fonduri europene în valoare de 4,8 miliarde de euro, mai exact 25% din suma totală alocată de UE pentru exerciţiul financiar 2007 - 2013, de 19,21 miliarde de euro.


               Valoarea totală a fondurilor europene alocate României, inclusiv cofinanţarea, s-a ridicat la 33,5 miliarde de euro.

     Deşi suntem sub jumătate din ţinta pentru 2013, rata de absorbţie a crescut considerabil de la cele 5,5 procente de la finele lui 2011. Anul acesta, valoarea fondurilor structurale şi de coeziune rambursate în contul proiectelor derulate atât de către beneficiari din sectorul public, cât şi de către beneficiari din sectorul privat a ajuns la 2,6 miliarde de euro.

    Din păcate, însă, în ciuda îmbunătăţirii puterii de cheltuire a banilor europeni, avem în continuare probleme, cea mai recentă fiind reprezentată de corecţiile de peste 1 miliard de euro anunţate recent de ministrul Teodorovici pentru deficienţele din sistem din perioada 2009-2011. Cât despre contribuţia României la bugetul UE, în 2013, aceasta a fost de circa 1,5 miliarde de euro, în total ea ridicându-se la circa 8,9 miliarde de euro din 2007 până în prezent.

Înaintea noii perioade de programare, pentru care Guvernul român s-a angajat să demonstreze că a învăţat din lecţiile trecutului, gândul vă prezintă un bilanţ al experienţei româneşti cu banii europeni din ultimii şapte ani.

Citeşte mai mult...
 
Declarația Președintelui SportAccord Marius Vizer L. cu privire la evoluțiile jur SportAccord PDF Imprimare
Miercuri, 20 Mai 2015 08:53

     Declarația Președintelui SportAccord Marius Vizer L. cu privire la evoluțiile recente din jurul  SportAccord și dialogul  cu toate organizațiile sportive

                     

                                   


   " O lună a trecut de la Adunarea Generală a SportAccord.

    Unitatea este extrem de importanta  și nu am o agendă personală. Declarația mea la Soci la 20 aprilie a fost menita să lanseze reforme adecvate, care ar duce la un viitor mai bun pentru sport.

    My intention has been and will always be to safeguard and further the interests of the International Federations. My aim is to unite them and support them as they are the elected representatives of the National Federations and moreover, of the athletes.

 

Citeşte mai mult...
 
UN ARTIST COMPLEX FACE ECHIPĂ cu LEXUS PENTRU A SUSȚINE DESIGNUL ȘI TEHNOLOGIA PDF Imprimare
Luni, 11 August 2014 09:50

WILL.I.AM ADAUGĂ O NOUĂ PERSPECTIVĂ CAMPANIeI de lansare  a modelului lexus NX

INOVATORUL ARTIST VA ASIGURA ȘI DESIGNUL UNEI EDIȚII LIMITATE LEXUS NX

 

 

    

   La inceputul lunii august Lexus Europe a anunțat un parteneriat creativ cu will.i.am, un artist inovator, un muzician și un antreprenor global. Ca parte a campaniei de lansare a noului și spectaculosului Lexus NX, câștigătorul premiului Grammy va conlucra cu prestigioasa marcă premium pentru a conferi noi dimensiuni designului provocator si tehnologiei avansate.

    Anunțul marchează momentul inițial al unei colaborări unice, care va uni lumea muzicii cu cea a designului și tehnologiei. In cadrul campaniei, will.i.am va crea o viziune proprie asupra modelului NX, ce va fi dezvoltată într-o ediție limitată a acestui SUV premium din clasa medie. De asemenea, el va interpreta în cea mai nouă reclamă TV a mărcii, care va fi lansată în toamna acestui an.

   will.i.am a spus: Indiferent de ceea ce fac, îmi doresc să fie remarcabil, spectaculos, să inovez și să revoluționez, iar parteneriatul meu cu Lexus în campania de lansare a modelului Lexus NX se înscrie în această linie. Inspirat de filosofia comună de design, am putut conlucra într-o campanie complexă, ce va oferi noi provocări designului convențional și va alimenta imaginația oamenilor."

Citeşte mai mult...
 


Pagina 961 din 1134

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home