Total Media News



Steaua Rangers revine în elita hocheiului românesc ! PDF Imprimare
Joi, 25 Septembrie 2014 15:43

                 Roș-albaștrii au învins cu 6-5 deținătoarea Cupei României la Hochei, Sport Club Miercurea Ciuc, la capătul unei partide nerecomandate cardiacilor.


                                                          

 

   După o primă repriză încheiată cu 1-3 – ciucanii, surprinzându-i pe steliști cu două goluri marcate în minutele 2:19 și 2:52, în a doua repriză jocul s-a încins și mai tare, mai ales după ce echipa din Ciuc a mai reușit o lovitură, înscriind în primele 30 de secunde de la reluarea meciului.

   Începutul ultimei runde a mai adus o reușită pentru Miercurea Ciuc, care a ridicat scorul la 2-5 și părea că soarta partidei e deja pecetluita. Au venit însa ultimele 10 minute ale meciului, când furia roș-albastră s-a dezlănțuit pe patinoarul din Cârța, aruncând în aer tribunele înțesate de suporteri harghiteni. Hocheiștii noștri au rupt plasa adversarilor, administrându-le necruțător nu mai puțin de 4 goluri în 6 minute (!).

   Finalul meciului s-a disputat în tensiune maximă, care a dus și la o busculadă pe gheață între jucători, dar nimic nu a mai putut întoarce soarta partidei impusă de militari într-un stil de-a dreptul senzațional.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 335 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home