Total Media News

Ultimele sitiri

Financiar
Mihai Tanasescu preia vicepresedintia BEI de la 1 august PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Mai 2012 11:30

Plutarchos Sakellaris, vicepresedintele Bancii Europene de Investitii (BEI), a confirmat joi ca actualul reprezentant al Romaniei la FMI, Mihai Tanasescu (foto), va prelua la 1 august functia de vicepresedinte la BEI.
                                          
“Mandatul meu de patru ani in functia de vicepresedinte se incheie la sfarsitul lunii iulie, iar Romania are sansa sa aiba un vicepresedinte in persoana domnului Mihai Tanasescu”, a spus oficialul BEI, conform Agerpres.

 

Citeşte mai mult...
 
Consumator
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Mai 2012 09:56

Istoricul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor

O conturare a drepturilor consumatorilor a început să se întrevadă în secolul al XVIII-lea, dar acţiunile sociale şi eforturile legislative în vederea protejării intereselor consumatorilor se impun, în mod categoric, din a doua jumătate a secolului al XX-lea.
Astfel, un rol decisiv în acest domeniu l-a avut preşedintele S.U.A., John F. Kennedy, care, la 15 martie 1962, în discursul ţinut „Asupra protecţiei intereselor consumatorului” a enunţat cele patru drepturi fundamentale ale acestuia, respectiv, dreptul la siguranţă, dreptul la informare, dreptul de a alege şi dreptul de a fi auzit.

                         

Competenţe ANPC

Participă, împreună cu alte organe ale administraţiei publice centrale şi locale de specialitate, cu atribuţii în domeniu şi cu organismele neguvernamentale ale consumatorilor, la elaborarea strategiei în domeniul protecţiei consumatorilor, asigurând corelarea acesteia cu cea existentă în Uniunea Europeană;

Citeşte mai mult...
 
IT
A inceput cursa OLED-urilor… fara produse pe piata PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Mai 2012 07:07

Am tot vazut la evenimentele tehnologice de anul acesta televizoare OLED, multe dintre ele de 55 inci. Problema? Nici un astfel de produs nu exista pe piata si nu va exista inca cel putin cateva luni.

                                       

LG a organizat zilele trecute un nou eveniment in care sa-si prezinte gigantul de 55 inci cu tehnologie OLED.

Citeşte mai mult...
 
International
Cum distruge Germania Europa PDF Imprimare Email
Joi, 24 Mai 2012 14:23

Preşedintele Parlamentului European /PE/, germanul Martin Schulz /socialist/, a lansat un atac virulent la adresa cancelarului german, Angela Merkel /conservatoare/, pentru că promovează politici care, în opinia sa, sporesc costurile de creditare ale altor ţări membre ale zonei euro, în timp ce Germania a obţinut o dobândă record - de 0% - pentru obligaţiunile sale, relatează joi EUObserver.

''Germania a vândut obligaţiuni în valoare de 4,6 miliarde de euro astăzi /miercuri/ la o dobândă record de 0%. Între timp, costurile de creditare ale altor ţări cresc vertiginos. Acest dezechilibru distruge Europa'', a declarat Schulz în timp ce se deplasa la summitul Uniunii Europene, miercuri.

Citeşte mai mult...
 
Moto-ATV
Scorpion VX-20 Air, siguranta si confort PDF Imprimare Email
Joi, 24 Mai 2012 12:51

VX-20 Air inlocuieste modelul din 2011 si vine la pachet cu noi standarde de siguranta, confort. Varianta 2012 face parte din clasa off-road Scorpion-Exo. 
                                    
Cu un design aparte, care este atat pe gustul amatorilor de off-road cat si al celor care adora plimbarile pe autostrada, casca este prevazuta cu un sistem perfect de aerisire care asigura un confort sporit indiferent de temperatura.

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Yoga, armonia trupului cu spiritul PDF Imprimare Email
Joi, 24 Mai 2012 12:48

                Sport, gimnastica, tehnica de meditatie, stil de viata ?

Dificil de dat o definitie acestei discipline, caci principiul ei se bazeaza tocmai pe invatarea corpul in toata functionalitatea sa.

                              

In sanscrita cuvantul yoga inseamna de fapt uniune. Uniunea corpului cu sufletul, a soarelui cu luna, a masculinitatii cu feminitatea, yin si yang etc.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 879 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home