Total Media News

Total Media News
Expozitie de Pictura Valentina Irina Ciobanu PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 11 Mai 2013 08:11

    " Valentina Irina Ciobanu concepe modernitatea ca pe un opus al abstractizării, în temeiul unei practici de şevalet şi al unor contracte spirituale cu un public cultivat recuperate din veacurile vechi, unele chiar din Renaştere. " - Tudor Octavian

                                         

    Lucrarile din aceasta expozitie sunt realizate intr-o maniera inedita, pe bucati de piele preparata dupa o reteta inspirata din tehnicile lui Leonardo da Vinci.Reteta renascentista a fost adaptata pentru a pemite utilizarea materialelor moderne, artista apeland la mai multe tehnici (acuarela, pasteluri de acuarela, accente de tempera si tus) pentru a surprinde deopotriva gratia si miscarea personajelor sale.

Citeşte mai mult...
 
Scandalul carnii de cal: vinovatii ar putea scapa nepedepsiti PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 11 Mai 2013 07:14

 

           Scandalul cărnii de cal: vinovaţii ar putea scăpa nepedepsiţi

                

       Într-un articol publicat de cotidianul britanic “The Guardian” se arată că autorităţile irlandeze se confruntă deja cu acuzaţii, preferând să protejeze industria alimentară din ţara lor şi refuzând să denunţe toate părţile implicate.

    O sursă aflată sub protecţia anonimatului a declarat pentru cotidian că investigatorii “nu vor putea identifica şi pune sub acuzare vreunul dintre abatoarele mari, din cauza tăcerii” autorităţilor irlandeze.

Citeşte mai mult...
 
Psihologia pacientului cu boli de stomac PDF Imprimare Email
Vineri, 10 Mai 2013 11:53

       Bolile de stomac semnifica cel mai frecvent pornirea de a nu accepta ceea ce vine din exterior si care este perceput drept ceva impus.

                         

     Predispusa la dureri de stomac este persoana care pune pe primul plan raporturile cu autoritatea si preocuparea pentru competitie, rivalitate si performanta. Senzatia de a fi dominata este foarte intensa la aceasta persoana, ea nemaifiind capabila sa se opuna, cu atat mai putin sa-si sustina ori sa-si impuna intentiile. In acest caz, simtomele care apar sunt de tip esofagian.

     Daca totusi aceasta persoana este apta sa intre in competitie si face eforturi pentru a se afirma, pentru a dobandi intaietate, aflandu-se intr-o pozitie intermediara, simptomele sunt preponderent gastrice. Ambitiosul care considera ca detine deja o anumita pozitie, autoritatea nemaifiind decat un factor agasant, este predispus in special la patologie duodenala. Ideea de autoritate este firul rosu care strabate patologia digestiva superioara (eso-gastro-duodenala).

Citeşte mai mult...
 
CURSURI DE GRAFICA PE CALCULATOR ( Photoshop si Corel Draw) PDF Imprimare Email
Vineri, 10 Mai 2013 11:23

       Vrei sa inveti GRAFICA PUBLICITARA de tip vectorial? Vrei sa realizezi selectii complexe cu instrumente specializate in Photoshop si Corel Draw ?

                                   

       Atunci vino la primele cursuri de grafica din IASI la Euro Personal!!! Te invatam tot ce trebuie sa stii pentru a utilize tehnicile avansate de editare si retusare a imaginilor.

         Euro Personal SRL organizeaza in luna MAI 2013  la Iasi cursuri de GRAFICA ASISTATA DE CALCULATOR.

Citeşte mai mult...
 
La Conac Horezu – un taram de poveste in mijlocul naturii PDF Imprimare Email
Vineri, 10 Mai 2013 11:17

           La Conac Horezu puteţi descoperi ceaiul de la ora 5, prãjiturelele fãcute în casã, dulceaţã şi şerbetul servite cu apã rece, toate într-un decor de poveste, în naturã.

                              

        La Conac Horezu este fãcut cu suflet, din dorinţa ca oaspeţii sã simtã cã se aflã într-un loc special, din toate punctele de vedere. Decorul interior, dotãrile şi mobilierul vin sã confirme denumirea de Conac. Confortul camerelor cât şi locul pentru mic dejun oferã oaspeţilor liberul acces la facilitãţile de cazare şi masã, într-o manierã informalã, ca şi cum s-ar afla în propria casã de vacanţã.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 880 din 1137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri