Total Media News

Seara cu o veste buna si una rea in fotbalul romanesc!! PDF Imprimare
Joi, 17 August 2023 21:06

Ar putea fi o imagine cu 8 persoane, persoane jucând fotbal, persoane jucând fotbal şi text

Seara cu sentimente mixte pentru iubitorii fotbalului romanesc dupa acest tur 3 preliminar al Conference League.

 

In prima partida a serii, OSK Sepsi a trecut de Aktobe, vice-campioana Kazakhstanului cu scorul de 1-0, si a reusit sa ajunga in play-off-ul competitiei, rezultat deja istoric pentru echipa infiintata acum 12 ani. Golul echipei romane a fost marcat de Nicolae Paun, care a stabilit si rezultatul final al dublei manse, in conditii foarte ostile de joc.

De cealalta parte, FCSB, avea de infruntat Nordsjaelland pe un teren sintetic foarte dificil, in Danemarca ,la Farum. Jocul nu a inceput deloc rau pentru ros-albastrii, iar in primele 30 de minute au reusit sa fie cat de cat periculosi, cu un sut al lui Coman scos cu mare dificultate de goalkeeper-ul danezilor.

In minutul 43, Pantea comite un penalty stupid, transformat cu lejeritate de Ingvartsen, astfel danezii fiind in avantaj la pauza. Apoi, Chiriches incaseaza un al doilea cartonas galben rapid in repriza a doua, dupa un joc slab al elevilor lui Charalambous, si este eliminat. Apoi, danezii controleaza jocul, si mai marcheaza in minutul 87 prin Ingvartsen, stabilind scorul final, 2-0, si o calificare pentru Nordsjaelland. FCSB ia un moment de respiro, dupa un an in care a fost in grupe.

Astfel, ramanem in playoff cu Sepsi si Farul Constanta!

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Seara cu o veste buna si una rea in fotbalul romanesc!!