Total Media News

Total Media News
Bucovina Turism PDF Imprimare Email
Joi, 29 Septembrie 2011 08:44

Promovare turistica Bucovina
Tarife promotionale pentru pachetele turistice - Craciun si Revelion Bucovina 2011 2012 - in cazul rezervarilor facute din timp

Oferte selectate - cel mai bun raport calitate/pret

- Pensiune confort 3 stele/flori zona Gura Humorului/Bucovina - 21 camere si 1 apartament (minim 45 locuri de cazare) cu baie si tv, 2 saloane pentru servirea mesei cu o capacitate de minim 50 persoane, internet-wireless, foisor cu barbeque, loc de joaca pentru copii, gradina, locuri parcare - Pachetul de Revelion - 4 zile/nopti cazare, demipensiune (mic dejun si cina), cina festiva cu bauturi incluse in noaptea de Revelion, traditii/datini (evenimente speciale organizate in localitatea unde este amplasata pensiunea - uratorii, ursul, capra, bumbierii etc.) - tarif promotional pachet turistic 4 zile - 1.000 lei/persoana, reducere pentru copii de 40 % si 50 % (in functie de varsta)

    
                     
Detalii: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
Ministerul de Finanţe pierde un proces intentat de o firmă din România. PDF Imprimare Email
Vineri, 07 Octombrie 2011 16:21

       Siemens IT Solutions and Services, reprezentaţi de avocaţii de la bpv Grigorescu Ştefănică, câştigă arbitrajul împotriva Ministerului Finanţelor Publice şi Oficiului de Plăţi şi Contractare Phare.

   Ministerul de Finanţe va achita aproximativ 3 milioane de euro diviziei de IT a Siemens, reprezentând parte din preţul contractului, precum şidaune, dobânzi şi cheltuieli de judecată.

Citeşte mai mult...
 
Campanie de sprijinire a IMM-urilor PDF Imprimare Email
Marţi, 04 Octombrie 2011 12:30

 

Fapte, nu vorbe! Campanie AFS de sprijinire a IMM-urilor prin acordarea de credite mai ieftine

Campanie de sprijinire a IMM-urilor: in luna Octombrie, Access Financial Services- IFN SA (“AFS”) ofera Credite fara Comision de acordare si cu Comision de analiza Zero

AFS isi propune sa sprijine si mai activ  societatile comerciale mici si mijlocii, prin renuntarea la comisionul de acordare a creditului si la comisionul de analiza financiara, pentru toate contractele de credit incheiate in cursul lunii Octombrie 2011. 

Citeşte mai mult...
 
Ministerul Dezvoltării anulează subvenţia de până la 30% PDF Imprimare Email
Marţi, 04 Octombrie 2011 08:58

   Ministerul Dezvoltării anulează subvenţia de până la 30% acordată până acum celor care îşi construiesc sau cumpără o locuinţă nouă pe credit ipotecar, potrivit unui proiect de act normativ.

Citeşte mai mult...
 
Universitatea Romano-Americana va extinde colaborarea cu mediul de afaceri si cu partenerii externi PDF Imprimare Email
Marţi, 04 Octombrie 2011 14:38

    Aula Universităţii Româno-Americane din Bucureşti a devenit neîncăpătoare ieri, 3 octombrie 2011, cu ocazia festivităţilor de deschidere a anului universitar 2011-2012.

Invitaţi de marcă, exponenţi ai mediului academic şi de afaceri din România şi Statele Unite ale Americii precum, prof. univ. dr Emil Constantinescu ex-preşedinte al României, prof. univ. dr. Radu Gheţea, preşedinte al Asociaţiei Bancherilor din România, prof. univ. dr. Dumitru Miron, prorector al Academiei de Studii Economice, actualmente şi preşedinte al Fundaţiei Româno-Americane pentru Promovarea Educaţiei şi Culturii, Gilda Lazăr, corporate affairs manager la JTI sau prof. univ. dr. Donald Corbin, de la James Madison University – Virginia au fost aplaudaţi la scenă deschisă de cei peste 500 de studenţi ai Universităţii Româno-Americane aflaţi în sală, după ce, prin discursul lor, au remarcat oportunităţile pe care educaţia universitară le oferă tinerilor astăzi.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1135 din 1137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri