Total Media News

Sport
Venituri de peste 200 milioane euro pentru World Rugby PDF Imprimare
Luni, 02 Noiembrie 2015 16:56

   In  SPORT, si  din  SPORT   se  pot  face  BANI , si nu  maruntis , ci                        BANI  MULTI !!

            

   

    Bernard Lapasset, președintele World Rugby, forul conducător al sportului cu balonul oval la nivel global, a anunțat că ediția 2015 a Cupei Mondiale  v-a genera venituri de 150 milioane lire sterline (210 milioane euro) pentru organizația sa.


   " RWC 2015 declared biggest and best tournament to date

World Rugby declare England 2015 the biggest and best Rugby World Cup ever with record attendances, reach and competitiveness.

 

Citeşte mai mult...
 
Olimpiada Gimnaziilor a fost lansata oficial de COSR si DEDEMAN PDF Imprimare
Joi, 22 Octombrie 2015 06:58

 

            

 

     Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, impreuna cu Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, zece federatii sportive nationale si, de astazi, DEDEMAN au lansat oficial Olimpiada Gimnaziilor.

     Noua competitie pentru copiii din mediul scolar, din Romania, initiata in incercarea de a-i atrage catre sport,  incepe in aceasta toamna. 
 
   “Consider drept normala implicarea COSR in dezvoltarea sportului de masa, ca principal punct de start al vietii sportive din societatea romaneasca. Suportul unui partener de talia DEDEMAN este esential in indeplinirea obiectivelor acestui proiect. Multumim DEDEMAN pentru sustinerea acordata olimpismului. Pot spune ca este cel mai mare contract de sponsorizare din ultimul deceniu pentru COSR si pentru ca dorim sa facem lucruri serioase, pe termen lung, acesta se intinde pana in 2020. Din punct de vedere sportiv, prin acest proiect incercam impreuna cu federatiile sportive nationale, cu Ministerul Educatiei si Cercetării Stiintifice si DEDEMAN sa descoperim viitorii campioni, marind aria de selectie pentru cluburi si Centrele Nationale Olimpice pentru Pregatirea Juniorilor”, a declarat Alin Petrache, presedintele COSR.

 

Citeşte mai mult...
 
Ministrul Tineretului şi Sportului a cerut CNA sporirea stirilor sportive la TV si Radio PDF Imprimare
Marţi, 20 Octombrie 2015 11:02


                

    Astăzi, 10 octombrie,

    Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, a fost prezentă la Consiliul Naţional al Audiovizualului pentru a înainta o cerere cu privire la sporirea materialelor sportive în grilele de programe. Iniţiativa are ca temei studiile înfricoşătoare cu privire la sănătatea românilor.

   La nivel legislativ, activităţile sportive reprezintă un subiect de interes naţional, statut reglementat în baza Legii nr. 69/2000, a educaţiei fizice și sportului, consolidată în 2009.


Citeşte mai mult...
 
Comitetul Tokyo 2020 , a hotarat ce discipline sunt propuse pentru editia JO Tokyo 2020. PDF Imprimare
Luni, 28 Septembrie 2015 11:34

      

                                          


    Astazi , comitetul de organizare al editie JO de la Tokyo - 2020 , a propus o lista scurta a posibilelor viitoare sporturi olimpice .

    Aceasta lista scurta cuprinde urmatoarele discipline : Karate , Baseball , Catarari , Surfing , Skateboard , decizia finala urmand a fi luata anul viitor la Rio ,in luna August,  in cadrul unui Comitet Olimpic.

    Sporturile alese , dupa spusele Comitetului Tokyo 2020 , sunt atat sporturi ce reflecta pasiunea si popularitatea in cadrul Japoniei , cat si sporturi "internationale".

Astfel , cele 18 probe alese , insumeaza 474 posibili viitori sportivi ce pot lua contact cu miscarea olimpica din anul 2020.

                     

 

Citeşte mai mult...
 
Budapesta sarbatoreste 50 de ani de la Universiada organizata in 1965 PDF Imprimare
Luni, 07 Septembrie 2015 15:42

 

        Federatia Sportului Universitar din Ungaria , a sarbatorit 50 de ani de la Universiada in capitala tarii , Budapesta in anul 1965.

Atunci , Budapesta a gazduit 1,732 de sportivi din 32 de natiuni. Cu aceasta ocazie a fost inaugarata o constructie comemorativa la stadionul din Budapesta ce a gazduit Ceremonia de Deschidere in 1965.

 

 

   Apoi, medaliatii si participantii Maghiari au fost invitati sa ia parte la o conferinta , la care a luat parte si un reprezentant FISU din partea Romaniei , Adrian Gagea , participant la aruncarea greutatii .

Secretalul General FISU Eric Saintrond a declarat :" Am fost extrem de impresionat sa intalnesc atatia medaliati cu aur , ce si-au castigat medaliile cu 50 de ani in urma.Toti sunt inca extrem de pasionati si implicati in sport."

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 73 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport