Total Media News

Cat valoreaza o viata ? PDF Imprimare
Sanatate
Vineri, 31 August 2018 21:51

  Toti  alergam    sa  facem  o  scoala  buna, sa  avem  un  serviciu  bun , sa  avem  o  casa   sau  o  masina   frumoasa...........................

                           Dar   oare  CAT  VALOREAZA  O  VIATA  ?

   "Florentina Prisăcaru, diagnosticată cu o formă rară de cancer, are nevoie de ajutor

                               Florentina Prisăcaru
"Florentina Prisăcaru, o tânără de 24 de ani, a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer, iar pentru a învinge lupta cu boala are nevoie de ajutorul fiecăruia dintre noi.

   Florentina Prisăcaru, recent absolventă a Masteratului Comunicare Audio-Video, din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer, sarcom cu celule clare de părți moi. Pentru a putea supraviețui, Florentina are nevoie de ajutorul nostru. 

După îndelungi căutări și vizite la medici din Franța și Austria, Florentina a descoperit un tratament experimental în Statele Unite, California. Pentru a urma acest tratament de lungă durată, tânăra are nevoie de o sumă enormă de bani, aproximativ 500.000 de dolari.

Cei care vor să o ajute pe Florentina să supraviețuiască pot realiza donații în următoarele conturi:

Beneficiar: Florentina Loredana Prisacaru
Cont RON: RO85BTRLRONMFRT254280401
Cont EUR: RO31BTRLEURCRT0254280401''I'm gonna stand up for my life! De aceea, vă cer bani! Pentru că am nevoie. De cât mai mulți! Din toate părțile posibile. Vorbim despre o boală care se tratează pe termen lung (sarcom cu celule clare de părți moi, metastaze, ultimul stadiu). Prin urmare, dacă sunt printre voi oameni care vor să mă susțină financiar ar fi minunat! Altfel... #keepingupthegoodvibes #cancerfighter Doamne ajută! Merci fain!! Cont donații: RO85BTRLRONMFRT254280401'', este mesajul scris de Florentina Prisăcaru pe contul de Instagram."

 

**  preluat  de  la  -  Bianca Ştefan

- https://www.dcnews.ro/florentina-prisacaru-diagnosticata-cu-forma-rara-de-cancer-are-nevoie-de-ajutor_610882.html

 

 

 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Social Sanatate Cat valoreaza o viata ?