Total Media News

Tudor Gheorghe pentru a doua oara in cadrul Campaniei Nationale : Artistii pentru artisti PDF Imprimare
Entertainment
Marţi, 12 Iunie 2012 10:56
Index articol
Tudor Gheorghe pentru a doua oara in cadrul Campaniei Nationale : Artistii pentru artisti
Pagina 2
Toate paginile

    Sensibil la nevoile comunitatii din care face parte, Tudor Gheorghe sustine, pentru a doua oara, un concert pro bono in cadrul Campaniei Nationale „Artistii pentru artisti", o campanie intiata si organizata de UNITER cu scopul strangerii de fonduri pentru artistii cu probleme de sanatate.

      Luni, 18 iunie, ora 19.00, la sala mare a Teatrului National din Bucuresti va invitam la „Rapsod si lautar", un concert sustinut de Tudor Gheorghe impreuna cu taraful sau. Premiera a avut loc in luna martie a acestui an, in Bucuresti.

                            


 

Biletele s-au pus in vanzare la Teatrul National Bucuresti, in reteaua Vreaubilet, la Unirea Shopping Center, etaj 2 si online pe www.vreaubilet.ro.

Toate incasarile acestui concert sunt directionate catre Fondul de Solidaritate Teatrala, fond special constituit pentru sustinerea artistilor cu probleme de sanatate.

„Cand eram mai tanar si la trup curat" cantam o poezie celebra a lui Romulus Vulpescu: „Vine-o varsta, vine-o vreme, vine-o vama..."

Un vers care m-a marcat si mi-a ramas in minte si dupa mai bine de 30 de ani de cand l-am cantat. Nu se stie cum se intoarce vremea, dar varsta si vama raman.

                                 

Trebuie sa ne gandim ca o sa ajungem si noi in situatia in care cei mai tineri sa se gandeasca la noi.
Acest spectacol este un omagiu adus de un actor colegilor lui."
Tudor Gheorghe

In fiecare an, UNITER impreuna cu artisti importanti, cu institutiile teatrale din Bucuresti si din tara, cu parteneri care s-au asociat acestui program fac posibila Campania „Artistii pentru artisti", prin intermediul careia se strang sumele necesare sprijinirii artistilor din toata tara cu probleme de sanatate. Pensionari, persoane singure care au trait o viata in teatru, bolnavi, dar delicati si tacuti, acesti oameni au avut puterea sa mobilizeze colegi mai tineri care sustin spectacole de caritate, institutii teatrale care joaca spectacole sub semnul Campaniei si spectatori care cumpara bilete la spectacolele din acest program.

Sumele stranse din vanzarea de bilete se directioneaza catre fondul special constituit - Fondul de Solidaritate Teatrala.

http://www.uniter.ro/

 

 

 

 

 

 

**  sursa  :  divahair.ro

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Life Entertainment Tudor Gheorghe pentru a doua oara in cadrul Campaniei Nationale : Artistii pentru artisti