Total Media News

Paine integrala de grau - Pagina 2 PDF Imprimare
Bucatarie - Retete
Joi, 05 Iulie 2012 08:43
Index articol
Paine integrala de grau
Pagina 2
Toate paginile

 

Separat, se amesteca drojdia cu mierea pana la completa dizolvare si se adauga apa calduta. Se framanta un aluat de consistenta potrivita, care se pune, acoperit cu un stergar, la crescut intr-un loc cald. Aluatul se imparte in 2 parti egale, se ruleaza si se asaza in tavi de cozonac in care s-a pus hartie pentru copt. Se lasa sa se odihneasca 30 minute, dupa care se introduc tavile in cuptorul incalzit in prealabil. Painea se coace la foc domol, 40 - 45 minute.

sursa: www.ecolife.ro



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social Bucatarie - Retete Paine integrala de grau - Pagina 2