Total Media News

Dinamo a cucerit SuperCupa Romaniei PDF Imprimare
Duminică, 15 Iulie 2012 00:06

                       

       Dinamo Bucureasti, echipa condusa de pe banca tehnica de italianul Dario Bonetti, a invins in finala SuperCupei Romaniei, campioana CFR Cluj. Meciul s-a disputat pe National Arena , cu aproximativ 10000 de oameni in tribune.

  La pauza, tabela inregistra scorul de 1-0 pentru campioana CFR prin golul marcat de Diogo Valente , in ciuda numeroaselor ocazii avute de "cainii rosii". Dupa pauza , lucrurile s-au schimbat in urma introducerii lui George Tucudean in locul lui Marius Niculae , acesta marcand o dubla, doar ca imediat dupa al doilea gol al sau , grecul Pantelis Kapetanos a incurcat socotelile alb-rosiilor restabilind egalitatea pe tabela.

     Meciul a fost impins catre loviturile de departajare , castig de cauza avand Dinamo .Pentru CFR au ratat Sougou si Ioan Hora, in timp ce la DInamo a ratat George Tucudean .

 

     In concluzie acest meci de deschidere al sezonului in fotbalul romanesc , a oferit multe aspecte pozitive ,si ne putem astepta la un campionat foarte disputat, printre favorite numarandu-se ,CFR Cluj ,FC Vaslui , Steaua Bucuresti, DInamo Bucuresti , Rapid Bucuresit si de ce nu , Petrolul Ploiesti in urma achizitiilor din aceasta pauza competitionala .

 

 

 

Articol scris de :Duta Gini Andrei

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Dinamo a cucerit SuperCupa Romaniei