Total Media News

Marian Dragulescu: Fac un apel public catre cei care pot sa schimbe lucrurile PDF Imprimare
Vineri, 20 Iulie 2012 12:12
Index articol
Marian Dragulescu: Fac un apel public catre cei care pot sa schimbe lucrurile
Pagina 2
Toate paginile
 

     Multiplul campion la gimnastică Marian Drăgulescu a declarat, joi, pentru Prosport, după ce nu a fost inclus în lotul pentru Jocurile Olimpice, că face un apel public către cei care pot să schimbe lucrurile, nominalizându-i în acest sens şi pe Victor Ponta şi Crin Antonescu.

"Sunt dezamãgit, mai ales pentru că am o şansă reală la sol. Exerciţiile pe care le-am prezentat în continuare sunt exerciţii de top, de prima treaptă a podiumului. Mi se pare nedrept pentru că mi se ia o şansă nu numai mie, românilor, de a lua încă o medalie. Fac un apel public către cei care pot să schimbe lucrurile, să se uite la exerciţiile pe care le-am postat pe internet. Vreau să urmărească toată lumea exerciţiile, să vadă dacă am şanse. Fac un apel la domnul prim-ministru Victor Ponta, ştiu că este un fan al sportului, la domnul preşedinte interimar Crin Antonescu, care poate să se uite un pic la ce s-a întâmplat zilele astea, la doamna Andronescu, la doamna Tocală, la COSR, să se facă o comisie, să se uite la munca mea, la exerciţiile prezentate şi să se ia o hotărâre în acest sens", a spus Drăgulescu la prosport.ro.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi individuale Marian Dragulescu: Fac un apel public catre cei care pot sa schimbe lucrurile