Total Media News

Afla care este cea mai populara nuanta de oja a sezonului PDF Imprimare
Marţi, 31 Iulie 2012 17:24
Index articol
Afla care este cea mai populara nuanta de oja a sezonului
Pagina 2
Toate paginile

    Nuantele de rosu stacojiu ale seducatorului stil pin-up au fost inlocuite, in acest sezon, de tonurile aquamarine care au transformat paleta cromatica estivala intr-o feerie de nuante albastre. De la turcoaz la azuriu, de la bleu la indigo, tonurile de albastru sunt, cu siguranta, noul rosu in materie de manichiura.

    Moda inseamna, prin definitie, a aborda, in mod natural, tendinte contrastante, care ne antreneaza latura feminina intr-un proces continuu de reinventare stilistica.  Nu ne surprinde, prin urmare, faptul ca artistii de referinta din industria frumusetii au propus, in acest an, o trecere dramatica de la tonurile neutre de nude, care au dominat tendintele sezonului anterior, la o culoare predominant rece, un must-have excentric al verii 2012.

                              

                Campanii de imagine: ce propun brand-urile profesionale?

        Manichiura este un domeniu in care ne place sa experimentam. Picturile pe unghii, aplicatiile, french-ul  in nuante vibrante, iata doar cateva dintre accesoriile care impodobesc  manichiura in acest sezon. Insa, atunci cand optezi pentru o culoare tare, care inspira o atitudine per se, orice alt detaliu devine de prisos.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Life Afla care este cea mai populara nuanta de oja a sezonului