Bucatarie - Retete
|
Sâmbătă, 01 Septembrie 2012 15:59 |
Pagina 2 din 2
1 ceapă 1 dovlecel 1 ardei gras 100 g unt 2 linguri cu coniac 1 legătură de mărar 1 lingură cu oțet balsamic sare
Mod de preparare1.Spală bine creveţii, șterge-i cu un șervet, după care prăjește-i în 50 g unt, la foc iute, amestecând continuu. 2.Adaugă coniacul și mai lasă 1-2 minute, până când acesta se evaporă. Scoate creveţii într-un castron și stropește-i cu oţetul balsamic. 3.Separat, călește ceapa tocată în restul de unt. Adaugă ardeiul tăiat cubuleţe și dovlecelul felii și un praf de sare. Lasă să se înăbușe puţin. 4.Adaugă legumele peste creveţi, amestecând ușor. Potrivește gustul de sare și aromatizează cu mărarul tocat fin.
** sursa :ecuisine.ro
|