Total Media News

Casele de sănătate vor încheia contracte suplimentare pentru spitale după analizarea internărilor PDF Imprimare
Sanatate
Joi, 18 Octombrie 2012 21:42
Index articol
Casele de sănătate vor încheia contracte suplimentare pentru spitale după analizarea internărilor
Pagina 2
Toate paginile

        Ministerul Sănătăţii şi CNAS analizează în prezent situaţia fiecărui spital în parte, urmare a ordonanţei care permite noi angajamente bugetare doar după plata datoriilor, analiza luând în calcul numărul de internări efectiv realizate până în octombrie şi estimarea de cazuri până la finele anului.

      În urma acestei analize, casele de asigurări de sănătate vor încheia contracte suplimentare pentru asigurarea sumelor necesare decontării serviciilor medicale spitaliceşti, informează Ministerul Finanţelor.

" În sistemul de sănătate, datorită faptului că la începutul anului s-au stabilit alocări bugetare pentru spitale care ulterior s-au dovedit că acopereau numai 10 luni calendaristice din necesarul de cheltuieli, Ministerul Sănătăţii împreună cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate analizează în prezent situaţia fiecărui spital în parte. Pe baza acestei analize, care va lua în calcul numărul de internări efectiv realizat până la începutul lunii octombrie şi estimarea numărului de cazuri până la finele anului, casele de asigurări de sănătate vor încheia contracte suplimentare pentru asigurarea sumelor necesare decontării serviciilor medicale spitaliceşti ", se arată într-un comunicat al Ministerului Finanţelor.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social Sanatate Casele de sănătate vor încheia contracte suplimentare pentru spitale după analizarea internărilor