Total Media News

Masinile vor fi controlate in trafic, in perioada 10-20 ianuarie. Se va verifica starea tehnica - Pagina 2 PDF Imprimare
Joi, 10 Ianuarie 2013 17:41
Index articol
Masinile vor fi controlate in trafic, in perioada 10-20 ianuarie. Se va verifica starea tehnica
Pagina 2
Toate paginile

 

    Concret, poliţiştii şi specialiştii RAR vor verifica buna funcţionare a mecanismului de frânare şi a sistemului de direcţie, a instalaţiei de iluminare/semnalizare, precum şi a reglajului acesteia, legalitatea montării şi utilizării luminilor de altă culoare sau intensitate, a dispozitivelor ori accesoriilor de avertizare, altele decât cele omologate.

De asemenea, se va verifica autenticitatea seriilor de identificare a vehiculelor, concordanţa datelor înscrise în certificatul de înmatriculare cu caracteristicile tehnice, deţinerea inspecţiei tehnice periodice şi valabilitatea acesteia, precum şi utilizarea anvelopelor de iarnă şi uzura acestora.

În cazul în care se constată defecţiuni tehnice de natură a pune în pericol grav siguranţa circulaţiei, autoturismele respective vor fi imobilizate.

 

 

****  sursa  - mediafax.ro



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto Masinile vor fi controlate in trafic, in perioada 10-20 ianuarie. Se va verifica starea tehnica - Pagina 2