Total Media News

Rezumatul saptaminal al GRIPEI - FluView - in SUA PDF Imprimare
Sanatate
Luni, 14 Ianuarie 2013 20:06
Index articol
Rezumatul saptaminal al GRIPEI - FluView - in SUA
Pagina 2
Toate paginile

                Indicatorii cheie  ai  gripei

           Statele Unite ale Americii are un sezon de gripa timpurie, cu care    se  confrunta  cea mai mare parte a țării , în prezent  fiin  in  USA    un nivel ridicat de pseudo-gripale-boala (ILI).

                                               

           În raportul din această săptămână FluView, unii indicatori cheie de activitate gripa a continuat să crească, în timp ce altele au căzut. E prea devreme pentru a spune exact ce înseamnă acest lucru, dar unele regiuni ar putea fi atins punctul culminant, în timp ce alte părți ale țării sunt încă în ascensiune.

Această actualizare conține date pentru FluView săptămâni între 30 decembrie 2012 și 05 ianuarie 2013.Mai jos este un rezumat al indicatorilor-cheie:    Proporția persoanelor văzând furnizorul lor de ingrijire a sanatatii pentru boli asemanatoare gripei (ILI) a scăzut de la 6,0% la 4,3% pentru săptămâna încheiată la data de 5 ianuarie dar rămâne deasupra liniei de bază națională pentru saptamana consecutiv cincea.


     Douăzeci și patru de state si New York City sunt de raportare acum maxima în activitate ILI. Săptămâna trecută, 29 de state au raportat maxima în activitate ILI. În plus, 16 sunt de raportare un nivel moderat de activitate ILI; o creștere de la 9 state din săptămâna anterioară. Statele raportare mare activitate ILI pentru săptămâna încheiată la 05 ianuarie 2013 includ Alabama, Colorado, Delaware, Georgia, Illinois, Iowa, Kansas, Louisiana, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, New Jersey, New Mexico, Carolina de Nord, Dakota de Nord, Oklahoma, Pennsylvania, Rhode Island, Tennessee, Texas, Utah, Virginia, și Virginia de Vest.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social Sanatate Rezumatul saptaminal al GRIPEI - FluView - in SUA