Total Media News

Complexul Gabroveni 24 te invita sa ii cunosti povestea - Pagina 2 PDF Imprimare
Luni, 24 Octombrie 2011 08:21
Index articol
Complexul Gabroveni 24 te invita sa ii cunosti povestea
Pagina 2
Toate paginile


Despre Naive Design SRL

Gabroveni 24 si cele trei povesti ale sale.

Atelier A!UREA este boutique-ul care iti propune tinute vintage imbinate cu accesorii contemporane, dar si piese de designeri romani create in exclusivitate pentru noi, fermecate parca de puterea unor bijuterii vintage atent alese! Aici de intampinam cu piese mereu noi si unicat, cu ajutorul carora oferim o poveste de purtat. In fiecare zi alta, pentru ca tu sa te regasesti in ea functie de stare, dorinta si moment. Oferim sfaturi vestimentare, consiliere cadouri, inchiriem tinute, organizam serate de fashion si arta urbana, dar mai presus de toate cream tinuta in care tu sa te simti confortabil si totodata unica. Ne place sa fotografiem tinute de street style, pe straga, in boutique sau la un eveniment urban.

Atelier de Creatie este un concept ce adduce in prim plan compozitia si ideea. Fotografie. Tablouri pe panza. Cadouri personalizate. Produse originale de papetarie. Expozitii. Evenimente si proiectii video. Sunt doar cateva din lucrurile pe care le veti putea descoperi la noi.

Floraria Lipscani a luat nastere dintr-o combinatie dinamica de veselie, pasiune si vise. Prin magazinul nostrum dorim sa va conducem catre o stare de liniste si relaxare pe care o veti simti de indata ce ne treci pragul. Serviciile oferite variaza de la aranjamente florale si plante decorative, la accesorii pentru casa si gradina. In acest spatiu boem puteti savuara si o cescuta de ceai printre flori si vise intr-o atmosfera intima si re



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Life Complexul Gabroveni 24 te invita sa ii cunosti povestea - Pagina 2