Total Media News

E&Y: Digitalul va depasi 50% din piata media pana in 2015 PDF Imprimare
Miercuri, 26 Iunie 2013 15:12
Index articol
E&Y: Digitalul va depasi 50% din piata media pana in 2015
Pagina 2
Toate paginile

        In prezent, veniturile provenind din zona de digital se cifreaza, in medie, la 47% din totalul pietei media, iar pana in 2015, acestea vor depasi 57%, digitalul devenind astfel noua norma a industriei si sursa majoritara de venituri pentru companiile de media si divertisment, se arata intr-un studiu Ernst & Young.

      Studiul identifica principalele caracteristici ale „liderilor digitali de succes” din industria de media si divertisment.

       Companiile de succes sunt cele care folosesc noile tehnologii nu doar pentru a dezvolta noi produse si servicii, ci si pentru a construi organizatii mai agile, capabile sa simta din timp si sa raspunda mult mai rapid la modificarile ce survin in asteptarile consumatorilor, in oportunitatile din piata si pe zona de riscuri. Liderii digitali de succes sunt cei care definesc noile matrici ale agilitatii organizationale, pe masura ce are loc tranzitia catre digital a industriei de media si divertisment iar digitalul devine noua norma. "Mobilul, retelele sociale, tehnologiile cloud si big data analytics sunt cele care seteaza noile reguli ale jocului pentru firmele de media si divertisment", a spus Elena Badea, Director de Marketing si Comunicare, Ernst & Young Romania. "Toate aceste tehnologii pot fi de folos liderilor digitali din industria de media si divertisment, care au facut deja pasi mari adoptand devreme digitalul, ca sa-si extinda avantajele, iar pentru cei care au ramas in urma reprezinta o buna oportunitate ca sa se poata adapta mai rapid si sa recupereze din intarzieri", a adaugat Badea.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Media-Publicitate E&Y: Digitalul va depasi 50% din piata media pana in 2015