Total Media News

Toti angajatii din restaurantele, bucataria si receptia hotelurilor sunt OBLIGATI sa aiba calificare PDF Imprimare
Miercuri, 10 Iulie 2013 19:44
Index articol
Toti angajatii din restaurantele, bucataria si receptia hotelurilor sunt OBLIGATI sa aiba calificare
Pagina 2
Toate paginile

           Hotelurile sunt obligate de la jumătatea lunii iunie ca toţi angajaţii din bucătărie, restaurante, baruri şi recepţie să fie calificaţi, iar minim 50% dintre agenţii de turism din agenţii trebuie să aibă atestat în domeniu, a declarat agenţiei MEDIAFAX Răzvan Filipescu, preşedintele ANT.

                       

        Toţi angajaţii din restaurantele, bucătăria şi recepţia hotelurilor sunt OBLIGAŢI să aibă calificare (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

        "Am urmărit îmbunătăţirea serviciilor oferite către turişti, dar şi a calităţii managementului agenţilor economici. Printre altele, am prevăzut, ca noutate, ca personalul să fie 100% calificat pentru partea de recepţie şi cea de alimentaţie publică din unităţile de cazare", a afirmat Filipescu.


 

Modificarea normelor metodologice pentru funcţionarea hotelurilor şi agenţiilor de turism a fost făcută printr-un ordin al preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Turism (ANT) intrat în vigoare la jumătatea lunii iunie.

Pentru calificarea personalului din hoteluri şi agenţii există licee de specialitate sau clase cu profil de turism, de stat sau private, şi centre de formare profesională private sau în cadrul agenţiilor judeţene de ocupare a forţei de muncă.

 

 

**  sursa  -  MEDIAFAX

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Consumator Toti angajatii din restaurantele, bucataria si receptia hotelurilor sunt OBLIGATI sa aiba calificare