Total Media News

Transgaz are un nou Consiliu de Administraţie - Pagina 2 PDF Imprimare
Miercuri, 10 Iulie 2013 20:40
Index articol
Transgaz are un nou Consiliu de Administraţie
Pagina 2
Toate paginile

 

Cernov, specializat printre altele în energie şi infrastructură, a fost asociat cu actualul ministru delegat pentru marile proiecte de infrastructură, Dan Şova, în cadrul firmei de avocatură Şova & Asociaţii.

Membrii Consiliului de Administraţie al Transgaz au fost desemnaţi în luna aprilie, însă Fondul Proprietatea a solicitat companiei de stat convocarea unei noi AGA în care să fie desemnaţi noi administratori prin vot cumulativ.

AGA a mai decis ca indemnizaţie fixă lunară brută a administratorilor, inclusiv a preşedintelui Consiliului de Administraţie, să fie în cunatum de 4.037 de lei.

De asemenea, valoarea maximă a primei anuale de asigurare de răspundere profesională pentru membrii Consiliului de Administraţie a fost stabiliată la echivalentul a 50.000 de euro.

Ministerul Finanţelor controlează 58,5% din capitalul companiei de stat, iar Fondul Proprietatea deţine un pachet de14,9% din capitalul Transgaz. Alţi acţionari cumulează 26,5% din titlurile transportatorului de gaze naturale.




**  SURSA  - MEDIAFAX



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Energie Transgaz are un nou Consiliu de Administraţie - Pagina 2