Total Media News

TAS validează barajul, dar Concordia solicită FRF si LPF sa nu programeze echipa Rapid in Liga I PDF Imprimare
Miercuri, 17 Iulie 2013 18:49
Index articol
TAS validează barajul, dar Concordia solicită FRF si LPF sa nu programeze echipa Rapid in Liga I
Pagina 2
Toate paginile

         TAS a respins cererea Concordiei de a suspenda barajul de menţinere în Liga I, dar gruparea din Chiajna solicită FRF şi LPF să nu programeze "echipa nelicenţiată Rapid" în primele etape, până când instanţa de la Lausanne se va pronunţa cu privire la dreptul giuleştenilor de a face parte din L1.

                                                      

    Oficialii Concordiei au primit o decizie preliminară din partea Tribunalului Arbitral al Sportului, în care instanţa de la Lausanne a reţinut că "se pare că S.C. F.C. Rapid Bucureşti S.A. nu are licenţă pentru a participa în următorul sezon al Ligii 1".

     "C. S. Concordia Chiajna informează opinia publică că printr-o decizie preliminară pronunţată astăzi, 17.06.2013, Tribunalul Arbitral al Sportului de la Lausanne şi-a reţinut jurisdicţia de a judeca disputa dintre Concordia Chiajna şi FRF în legătura cu dreptul clubului S.C. F.C. Rapid Bucureşti S.A. de a participa în sezonul 2013-2014 al Ligii 1. Totodată, TAS a dispus următoarele măsuri preliminare:

1. A respins cererea de suspendare a Deciziei Comitetului Executiv de organizare a unui meci de baraj între Concordia Chiajna şi Rapid Bucureşti, meci deja disputat.

2. A reţinut în mod expres că «într-adevăr, se pare că S.C. F.C. Rapid Bucureşti S.A. nu are licenţă pentru a participa în următorul sezon al Ligii 1».

3. A reţinut că C.S. Concordia Chiajna nu a făcut deocamdată dovada că deţine dreptul de participare în sezonul 2013-2014 al Ligii 1", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al ilfovenilor.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal TAS validează barajul, dar Concordia solicită FRF si LPF sa nu programeze echipa Rapid in Liga I