Total Media News

Situatia inscrierilor la universitatile din tara. Care sunt facultatile cu cea mai mare concurenta PDF Imprimare
Luni, 22 Iulie 2013 20:15
Index articol
Situatia inscrierilor la universitatile din tara. Care sunt facultatile cu cea mai mare concurenta
Pagina 2
Toate paginile

            Peste 4.500 de candidaţi s-au înscris la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Bucureşti, cea mai mare concurenţă fiind la Facultatea de Medicină Dentară, unde sunt 9,7 candidaţi pentru unul din cele 131 de locuri fără taxă, şi la Medicină, cu 5,2 candidaţi pentru unul din cele 432 de locuri.

                    

              ADMITEREA LA FACULTATE 2013: Situaţia înscrierilor la universităţile din ţară. Care sunt facultăţile cu cea mai mare concurenţă (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

            SNSPA: Cinci candidaţi pe loc. Cea mai mare concurenţă, 12 pe loc, la Facultatea de Management

            Concurenţa la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) pentru anul universitar 2012-2013 este de cinci candidaţi pe loc, la buget, cu un "vârf" înregistrat la Facultatea de Management, unde sunt 12 candidaţi pe loc, informează SNSPA.

            Peste 3.000 de candidaţi s-au înscris pentru admiterea la studiile universitare de licenţă din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), fiind disponibile 600 de locuri alocate de la buget şi aproximativ 400 de locuri cu taxă.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Invatamant Situatia inscrierilor la universitatile din tara. Care sunt facultatile cu cea mai mare concurenta