Total Media News

SOCAR a deschis o noua benzinarie in zona de nord-est a tarii PDF Imprimare
Marţi, 23 Iulie 2013 15:20
Index articol
SOCAR a deschis o noua benzinarie in zona de nord-est a tarii
Pagina 2
Toate paginile

         Compania SOCAR România a inaugurat astăzi o nouă staţie multifuncţională, în zona Moldovei. Benzinăria a fost deschisă în oraşul Piatra Neamţ, în prezenţa oficialităţilor locale şi a managementului central SOCAR.

                                        

     Staţia de alimentare din Piatra Neamţ este amplasată în zona Gara Veche , are o suprafaţă de 3900 de mp şi reprezintă o investiţie de peste 1 milion de euro. Prin această nouă deschidere, compania deţine în prezent, în zona de nord-est a ţării, o reţea de 15 staţii de alimentare.

     „ SOCAR a investit până în acest moment peste 22 de miloane de euro în reţeaua de retail din nord-estul ţării şi a ajuns la un aparat format din 235 de angajaţi. Deschiderea staţiei de la Piatra Neamţ este rezultatul dinamicii companiei noastre în zona Moldovei şi a implicării SOCAR în economia României prin investiţii masive în economia locală. Vom dezvolta în continuare reţeaua de benzinării din nord-estul ţării, cu puncte de alimentare stabilite la Roman, Focşani, Buzău, Adjud, Bacău. La Piatra Neamţ intenţionăm ca anul acesta să bifăm a doua staţie, sub brandul SOCAR”, a spus Hamza Karimov, CEO SOCAR România.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Consumator SOCAR a deschis o noua benzinarie in zona de nord-est a tarii