Total Media News

Rompetrol Rafinare a finalizat o investitie de 53 mil. $ pe platforma Petromidia PDF Imprimare
Vineri, 09 August 2013 08:30
Index articol
Rompetrol Rafinare a finalizat o investitie de 53 mil. $ pe platforma Petromidia
Pagina 2
Toate paginile
       Rompetrol Rafinare, companie membra a Grupului Rompetrol, a finalizat modernizarea instalatiei de cocsare din cadrul rafinariei Petromidia, in urma unei investitii de aproximativ 53 milioane dolari.
        „Modernizarea instalatiei de cocsare este parte a strategiei Grupului Rompetrol si a unicului sau actionar KazMunayGaz pentru alinierea proceselor tehnologice si a instalatiilor rafinariei Petromidia la nivelul standardelor europene. Investitiile in tehnologie si mediu pe platforma Petromidia s-au ridicat in ultimii 5 ani la 600 milioane dolari, iar proiectul de modernizare a instalatiei de cocsare a determinat atingerea unor performante ridicate ale fluxului tehnologic, prin cresterea eficientei acestuia“, a declarat directorul general al companiei Rompetrol Rafinare, Sorin Graure. 
      Dezvoltat in parteneriat cu Rominserv (contractorul general al Grupului Rompetrol) si ConocoPhillips (unul dintre jucatorii principali ai sectorului petrolier international), modernizarea instalatiei a inceput in anul 2008 si a beneficiat din partea companiei americane de tehnologie si inginerie de baza si de consultanta. Constructia si punerea in functiune a acesteia a avut loc in perioada 2010 – 2013. 


 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Companii Rompetrol Rafinare a finalizat o investitie de 53 mil. $ pe platforma Petromidia