Total Media News

Interese la 2.000 m altitudine: Cantonul Jepi din Bucegi se vinde cu strigare - Pagina 2 PDF Imprimare
Sâmbătă, 31 August 2013 20:57
Index articol
Interese la 2.000 m altitudine: Cantonul Jepi din Bucegi se vinde cu strigare
Pagina 2
Toate paginile

 

Reprezentanta Primariei Busteni nu a putut preciza cand anume ar putea fi stabilita o noua licitatie, explicand doar ca trebuie adoptata o noua hotarare a Consiliului Local pentru organizarea procedurii de vanzare.

Cantonul se afla in proprietatea privata a orasului Busteni, iar decizia de vanzare a imobilului a fost luata printr-o hotarare a Consiliului Local adoptata in 22 iulie si publicata pe site-ul administratiei locale, fara a fi insotita de o expunere de motive si raport de specialitate."Cantonul Jepi" a fost ridicat la inceputul secolului trecut si era folosit ca punct intermediar in traseul unui funicular care transporta lemn de pe munte catre fosta fabrica de hartie de la Busteni.

Cantonul a functionat ca refugiu pentru salvamontisti, iar de aproape zece ani este in paragina.Imobilul este amplasat in Parcul Natural Bucegi, la altitudine de 1960 de metri, iar la acesta se ajunge din drumul judetean 713, de la complexul Piatra Arsa, distanta de la acest complex pana la canton putand fi parcursa pe jos, in cel mult jumatate de ora. In zona se afla cea mai mare rezervatie de jnepeni din Bucegi, iar chiar pe langa constructie trece traseul montan Jepii Mari, care leaga orasul Busteni de complexul Piatra Arsa.

 

 

**  sursa  -dailybusiness.ro



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Mediu Interese la 2.000 m altitudine: Cantonul Jepi din Bucegi se vinde cu strigare - Pagina 2