Total Media News

Micii investitori au subscris 86% din actiunile Nuclearelectrica disponibile pe transa lor PDF Imprimare
Luni, 09 Septembrie 2013 19:34
Index articol
Micii investitori au subscris 86% din actiunile Nuclearelectrica disponibile pe transa lor
Pagina 2
Toate paginile

    Micii investitori au subscris in primele opt ore ale ofertei Nuclearelectrica 86% din actiunile disponibile pe transa lor si care reprezinta 10% din oferta, interesul ridicat fiind determinat de discountul de 8% acordat pentru ordinele plasate in primele trei zile, potrivit brokerilor.

    Subscrierile au inceput la ora 9:30, iar in primele aproape opt ore, pe transa subscrierilor mici (intre 100 si 15.000 de actiuni) au fost plasate 562 de ordine pentru aproape 2,2 milioane de titluri. Volumul de actiuni subscrise si pentru care au fost plasate ordine in sistemul Bursei pana aproape de ora 17:00 reprezinta 86% din transa destinata micilor investitori.

   Micii investitori pot subscrie doar la 15 lei/actiune, insa beneficiaza de un discount de 8% (daca subscriu in primele trei zile) si de 3% (daca subscriu din a patra zi) din pretul care va fi stabilit la final, in functie de subscrierile investitorilor institutionali.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Energie Micii investitori au subscris 86% din actiunile Nuclearelectrica disponibile pe transa lor