Total Media News

O noua fabrica de hartie a fost deschisa la Dej. PDF Imprimare
Sâmbătă, 21 Septembrie 2013 07:50
Index articol
O noua fabrica de hartie a fost deschisa la Dej.
Pagina 2
Toate paginile

                Vineri  a avut loc la Dej  inaugurarea celei mai moderne linii de productie din Romania, de hartie TISSUE, 100% celuloza, construita de Metalicplas Impex. 

                                      

         Investiţia de aproximativ 17 milioane de euro s-a realizat în cadrul programului operational sectorial „Cresterea Competitivitătii Economice” si a fost cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regională „Investitii pentru viitorul dumneavoastră”. 

       Asistenta financiară nerambursabilă este de cca. 4,5 milioane euro, sumă asigurată de FEDR si Bugetul de Stat. In cadrul acestei investitii, Banca Transilvania a participat cu aproximativ 8 milioane de euro in calitate de cofinantator al proiectului. Infiintarea acestei linii de productie a luat naştere din dorinţa MGTEC GRUP din care face parte METALICPLAS de a-şi diversifica activitatea într-un domeniu traditional zonei. Această investitie vine ca o completare a celei în linia de converting, care produce din luna septembrie 2012 si care a reusit  să se integreze în piata de hârtie igienică si prosoape de hârtie prin marca proprie ALINT si prin mărcile private ale unor retele si companii externe.

 



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Companii O noua fabrica de hartie a fost deschisa la Dej.