Total Media News

Cele 15 criterii care demonstreaza ca Guvernul Ponta e un copy-paste dupa Boc PDF Imprimare
Luni, 23 Septembrie 2013 17:30
Index articol
Cele 15 criterii care demonstreaza ca Guvernul Ponta e un copy-paste dupa Boc
Pagina 2
Toate paginile

      Pe vremea cand era in opozitie, Victor Ponta ne promitea ca atunci cand va da jos regimul falimentar al lui Emil Boc, vom trai mai bine. Nu in sensul "SF" promovat de presedintele Traian Basescu.

       Ni se promitea ca "romanii isi vor regasi siguranta", ca vor fi infiintate 1 milion de locuri de munca, ca firmele vor primi ajutor de la stat pentru a relansa economia.

 

    Ce s-a intamplat de la alegeri? Iata cateva exemple care arata ca "politica economica" a Guvernului Ponta a stralucit prin... absenta.

1. Sa incepem cu birurile, cele care dor cel mai tare. Suntem tara cu cele mai multe impozite din lume. Va mai aduceti aminte cat de criticat a fost Boc pentru majorarea TVA de la 19 la 24%. Ce a facut Guvernul Ponta? A decis sa mentina taxa.

 2. Impozitul forfetar a dus, pe vremea lui Boc, la inchiderea a peste 100.000 de firme mici si mijlocii. Ce face Ponta acum? Il reinstituie de la 1 ianuarie 2014 cu diferenta ca de aceasta data va fi aplicat doar pentru HORECA si servicii. Si Boc a vizat aceleasi domenii.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate Cele 15 criterii care demonstreaza ca Guvernul Ponta e un copy-paste dupa Boc