Total Media News

Proiect interesant al Federatiei de oina ........ promovarea jocului de oina in Japonia. PDF Imprimare
Luni, 30 Septembrie 2013 13:43
Index articol
Proiect interesant al Federatiei de oina ........ promovarea jocului de oina in Japonia.
Pagina 2
Toate paginile

              Oina – sportul nostru national a marcat, in ultima perioada de timp, o marire considerabila a ariei de practicare, la nivel national.

                  

      Totodata se cauta solutii de implementarea a acestui sport si la nivel international, prin desfasurarea mai multor activitati comune cu sporturi similare din diferite tari.

     Federatia Romana de Oina se bucura sa anunte pe aceasta cale desfasurarea unui interesant proiect de promovare a sportul nostru national in Japonia.

     Astfel, cu ajutorul unei romance stabilite in aceasta tara – Daniela Uchyama, am reusit sa ii convingem pe japonezi ca oina este un sport frumos care poate fi practicat cu succes si la nivelul acestei tari.Astfel am primit o invitatie din localitatea Ashikaga, unde vom fi prezenti pentru a arata pe viu cateva elemente ale jocului de oina si pentru a stabili modalitati concrete de implementare a unui proiect prin care sa invatam copii acest joc.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi de echipa Proiect interesant al Federatiei de oina ........ promovarea jocului de oina in Japonia.