Total Media News

Primarul demis al orasului Detroit, condamnat la 28 de ani de inchisoare pentru coruptie - Pagina 2 PDF Imprimare
Vineri, 11 Octombrie 2013 07:51
Index articol
Primarul demis al orasului Detroit, condamnat la 28 de ani de inchisoare pentru coruptie
Pagina 2
Toate paginile

 

Fostul primar a fost acuzat că a împărţit cu un subcontractant al oraşului comisioane în valoare de peste 83 de milioane de dolari, plătite de promotori pentru a obţine şantiere municipale.

Ancheta a mai stabilit că primarul ales în 2002 a cheltuit cu 840.000 de dolari mai mult decât valoarea salariului său şi că a deturnat fonduri ale diverselor asociaţii create pentru a-i ajuta pe locuitorii oraşului.

"În această caz nu este vorba atât de o condamnare a unor acte din trecut, cât despre schiţarea unui nou viitor pentru oraş", a declarat procurorul Barbara McQuade. "O asemenea pedeapsă îi va descuraja pe alţi oficiali să fure poporul şi va atrage servitori cinstiţi ai statului', a adăugat ea.

Supranumit "primarul hip-hop", din cauza unui mic diamant pe care îl purta la ureche, Kwame Kilpatrick a fost constrâns să demisioneze în 2008, după condamnarea sa la patru luni de închisoare pentru sperjur.

Edilul a minţit pentru a-şi ascunde o relaţie adulteră cu principala sa consilieră în cursul unui proces pentru concedierea abuzivă a trei poliţişti, care a costat oraşul 8,4 milioane de dolari. Cei trei funcţionari au fost concediaţi după ce au anchetat organizarea unei petreceri la reşedinţa sa oficială.

 

 

**  sursa  :MEDIAFAX




 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate Primarul demis al orasului Detroit, condamnat la 28 de ani de inchisoare pentru coruptie - Pagina 2