Total Media News

Un nou sediu la Bacau al Importatorului MAN, MHS Truck & Bus - Pagina 2 PDF Imprimare
Miercuri, 23 Octombrie 2013 16:11
Index articol
Un nou sediu la Bacau al Importatorului MAN, MHS Truck & Bus
Pagina 2
Toate paginile

 

Evenimentul de deschidere, o frumoasă petrecere, la care au participat clienți și oficialități locale, s-a desfășurat pe durata a două zile, 18 și 19 octombrie. Invitații au avut parte de multe surprize cum ar fi: test drive cu noua gamă de camioane MAN TG Euro 6, Kids Corner, tombolă și mâncare românească tradițională.

În prima zi a evenimentului a avut loc conferința de presă, la care au luat parte dl. Michael Schmidt, Președinte al MHS Grup și dl. Gheorghe Hagi. La sfârșitul conferinței, un nou autocar Otokar Vectio a fost predat Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi. MHS Truck & Bus, în calitate de partner oficial al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, asigură mijloacele de transport necesare pentru echipele care se antrenează în cadrul acesteia.

Sediul MHS Truck & Bus din Bacău este construit pe o suprafață de 2.350 mp, fiind al 3-lea din țară ca mărime. Dealership-ul include dotări pentru birouri vânzări, recepție service, magazin de piese de schimb şi accesorii, precum și un service încăpător. Service-ul din Bacău are o capacitate de 18 camioane și beneficiază de cele mai noi dotări pentru efectuarea tuturor tipurilor de lucrări mecanice, electrice, de tinichigerie, vopsitorie și stație ITP.

MHS Bacău Truck & Bus comercializează autocamioane noi şi rulate, marca MAN, precum și autobuze MAN și Otokar.

 

 



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto Un nou sediu la Bacau al Importatorului MAN, MHS Truck & Bus - Pagina 2