Total Media News

SpaceGlasses, un nou dispozitiv pentru realitatea augmentata PDF Imprimare
Duminică, 10 Noiembrie 2013 13:42
Index articol
SpaceGlasses, un nou dispozitiv pentru realitatea augmentata
Pagina 2
Toate paginile

           Startup-ul pe nume META va lansa în curând o versiune pentru dezvoltatori al variantei SpaceGlasses, un concept interesant pentru realitatea augmentată.

                      

   Cu ajutorul lui SpaceGlasses utilizatorul va putea interacționa cu obiectele 3D create de realitatea augmentată. Există desigur similarități cu Google Glass unde, există însă o singură lentilă controlată prin comenzi vocale, și cu Oculus Rift care este practic un ecran complet ce acoperă ochii. SpaceGlasses pot detecta poziția degetelor în spațiu și permit manipularea obiectelor 3D prin “atingerea” acestora.

 

   Chiar daca ochelarii par destul de mari, în curând aceștia ar putea fi la fel de subtili ca o pereche de ochelari de soare obișnuiți, oferind astfel și un confort net superior. Varianta pentru dezvoltatori a lui SpaceGlasses va fi distribuită în cursul lunii Ianuarie. Aceștia pot fi comandați începand de acum, însă la un preț destul de ridicat de 667 dolari. Chiar dacă reprezintă doar jumătate din suma pe care o plătești pentru GoogleGlass, SpaceGlasses nu sunt deloc ieftini.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT SpaceGlasses, un nou dispozitiv pentru realitatea augmentata