Total Media News

Valcele, singura apa medicinala romaneasca: ”O imbuteliem asa cum vine din pamant” PDF Imprimare
Sanatate
Duminică, 01 Decembrie 2013 09:48
Index articol
Valcele, singura apa medicinala romaneasca: ”O imbuteliem asa cum vine din pamant”
Pagina 2
Toate paginile

   Pe piața din România există, la momentul actual, un singur producător de apă medicinală, un produs aparte care, prin conținutul său special de minerale, are efecte terapeutice dovedite.

                                 

  La primul concurs național de ape minerale, brandul Vâlcele a primit și un premiu pentru gustul și aspectul apelor sale.

      ”Apele minerale medicinale sunt ape cu un conţinut ridicat de minerale, acesta fiind motivul principal care determină efectele terapeutice. Din acest motiv, aceste ape sunt foarte rare şi valoroase deoarece este foarte dificil să identifici surse de apă cu conţinut ridicat de minerale alcătuit doar din elemente chimice benefice organismului”, explică pentru bonchef.ro Silviu Manole, general manager Wega Invest, societate care îmbuteliază apa minerală medicinală Vâlcele.

 

    Izvoarele de unde astăzi de procură apa medicinală sunt cunoscute de mii de ani, aici existând “Colonia Aquarium Vivarum”, loc de restabilire a sănătăţii din perioada romană. Şi în istoria mai apropiată de vremurile noastre, Vâlcele este pomenită în primul compendiu de ape minerale ale Europei, scris de Lucas Wagner profesor de “idropie” la Universitatea din Viena în 1773, unde se menţionează “Vâlcele, prima baie a Transilvaniei”.

   Fiecare sticlă de Vâlcele conține apa în forma în care ea a fost procurată de la izvor. ”Conform legislaţiei şi tradiţiei apei minerale medicinale apa este îmbuteliată aşa cum vine din pământ, fără nicio intervenţie, fără a scoate sau a introduce ceva în apă. În acest mod, apă ajunge la cumpărători aşa cum a fost ea făcută şi echilibrată în cel mai performant laborator pe care îl cunosc: natura. În acest mod apa făcută la pulsul pământului – 7,85 hertzi – păstrează informaţia energetică atât de necesară organismului cât şi structurarea moleculară benefică”, explică reprezentantul Wega Invest.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social Sanatate Valcele, singura apa medicinala romaneasca: ”O imbuteliem asa cum vine din pamant”