Total Media News

PREMIERĂ Prima editie a Galei Badmintonului Romanesc s-a tinut la Timisoara ! PDF Imprimare
Luni, 02 Decembrie 2013 23:39
Index articol
PREMIERĂ Prima editie a Galei Badmintonului Romanesc s-a tinut la Timisoara !
Pagina 2
Toate paginile

               Pentru prima dată de la formarea Federaţiei Române de Badminton a avut loc o gală oficială destinată sportului cu “fluturaş” în ţara noastră.

                                         

     Premiera a avut loc ieri seară la sala Banu Sport din Capitala Banatului, unde se dispută şi “naţionalele” de seniori.

    Toţi campionii de după 1990 încoace, cât şi actualii performeri au primit recunoaşterea cuvenită. La eveniment a participat şi singurul badmintonist român prezent la o ediţie a Jocurilor Olimpice: Florin Balaban.

    Badmintonul românesc cunoaşte o creştere importantă în ultima perioadă. În acest an, Campionatul naţional de seniori a adunat la Timişoara un număr record de participanţi, peste 200. Între calificările pentru fazele superioare şi finalele concursurilor a avut loc şi prima gală destinată acestui sport elegant. Campionii la feminin, cât şi la masculin, de după 1990, au primit premii de excelenţă. Deschizătorii de drumuri, precum Liliana Soveja, Erika Henriette Stich, Florin Balaban ori Florin Posteucă, nu au fost uitaţi de FR Badminton.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi individuale PREMIERĂ Prima editie a Galei Badmintonului Romanesc s-a tinut la Timisoara !