Total Media News

Goodyear echipeaza noul MG3 - Pagina 2 PDF Imprimare
Luni, 06 Ianuarie 2014 20:32
Index articol
Goodyear echipeaza noul MG3
Pagina 2
Toate paginile

 

Noua anvelopă EfficientGrip Performance este utilată, deasemenea cu tehnologii de ultimă oră. Printre acestea se numără și produsul de marcă al Goodyear, tehnologia WearControl, care contribuie la caracterul echilibrat al acestei anvelope, oferind o aderență pe carosabil umed și o rezistanță la rulare optime de-a lungul întregului ciclu de viață al anvelopei.

Rezistența scăzută la rulare și, prin urmare consumul scăzut de carburant, este coordonată de formula compusului anvelopei, ce reduce temperatura în partea de jos a peretelui lateral, scăzând rezistența dintre anvelopă și carosabil. Tehnologia avansată CoolCushion Layer garantează faptul că temperatura este țnută sub control și redusă de-a lungul suprafeței anvelopei, cescând succesul anvelopei în atingerea gradelor înalte ale etichetei. O configurație optimă a umărului lateral al anvelopei, precum și un șanț foarte subțire de-a lungul umărului lateral, contribuie la scăderea zgomotului produs de anvelopă.

Michael Wynn, Account Executive OE Consumer Tires la Goodyear afirmă: “ Suntem mulțumiți și mândri să echipăm noul vehicul produs de MG la Longbridge.”

 


[1] 87% din dimensiunile anvelopelor existente pe piața europeană de înlocuire sunt certificate la nivelul BA.

 

 

 

    Duta  Gini  Andrei



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto Goodyear echipeaza noul MG3 - Pagina 2