Total Media News

Cutremur la Volei Municipal Zalău. Un acţionar acuză conducerea de delapidare!?! PDF Imprimare
Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014 17:43
Index articol
Cutremur la Volei Municipal Zalău. Un acţionar acuză conducerea de delapidare!?!
Pagina 2
Toate paginile

                 Mari suspiciuni asupra actelor contabile ale clubului l-au făcut pe unul dintre cei trei acţionari ai fostei campioane ai României să solicite un audit, dar cei de la Zalău nu doresc să pune actele pe masă

                                                           

      Plecarea finanţatorul Liviu Ciupe, la finalul anului 2012, a produs un mare cutremur în voleiul sălăjean. Autorităţile locale şi cele judeţene s-au implicat pentru ca echipa de volei de sub poalele Meseşului să nu dispară, aşa cum s-a întâmplat cubrandul Elcond. 

Consiliul Local Zalău şi Consiliul Judeţean Sălaj au salvat voleiul din Zalău, deşi un al brand - Remat - a dispărut de pe harta voleiului românesc. Din acest sezon, locul formaţiei ce a cucerit trei titluri naţionale a fost luat de CS Volei Municipal, iar locul lui Liviu Ciupe a fost ocupat de Paul Hodiş, iar firma sa - S.C. DRILLING EQUIPMENT SRL - a devenit acţionar cu 4% în noul club.

Din tribune, totul se vede bine, având în vedere că echipa antrenată de Aurel Vlaicu a terminat anul în fotoliul de lider.

Din păcate, probleme grave la nivel de conducere au fost date publicităţii, doar în primele zile anului 2014 - deşi ele durau de câteva luni - şi un nou cutremur zguduie voleiul din Zalău.

Astfel, Paul Hodiş a observat mari nereguli în contabilitatea clubului, după ce suma de bani - pe care firma sa a alocat-o la Volei Municipal - nu este aceeaşi cu cea din actele contabile ale clubului!?

Acţionarul a dorit să tragă un semnal de alarmă, solicitând un audit, după ce conducerea clubului i-a interzis să mai vadă actele!?

Chiar în acest final de săptămână, experţi contabili din Cluj au venit la Zalău, pentru un audit la CS Volei Municipal, dar ei au făcut cale întoarsă, deoarece cei de la club nu le-au arătat actele contabile.

Acum, omul de afaceri crede a fost păcălit şi îi acuză de delapidare pepreşedintele Stelian Potroviţă şi directorul sportiv Doru Marcel Ţârle! 



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport Cutremur la Volei Municipal Zalău. Un acţionar acuză conducerea de delapidare!?!