Total Media News

Huawei a lansat un smartphone ultra rapid la Barcelona PDF Imprimare
Marţi, 25 Februarie 2014 19:22

      Huawei   a   lansat  smartphone-ul  Huawei  Ascend G6 4G  in cadrul  targului international  Mobile World Congress 2014.

                                         

   Noul smartphone Huawei are un ecran qHD de 4,5 inci, o camera frontala de 5 megapixeli si interfata Emotion UI 2.01. Avand o grosime de 7,85 mm si o greutate de 115 grame, Ascend G6 4G a fost inspirat de designul “dublu C” al smartphone-ului Ascend P6. Noul smartphone este disponibil in mai multe variante de culori, inclusiv negru cu reflexii gri metalizate, roz cu elemente aurii, sau alb cu roz sau auriu.

Pentru modelul Huawei Ascend G6 exista si o versiune 3G cu o grosime de 7,5 mm, disponibila in variantele de culoare negru, alb, roz, auriu sau albastru.Cel mai nou smartphone din portofoliul Huawei are la baza un procesor quad-core de 1,2 GHz si o baterie rezistenta Lithium Polymer de 2000 mAh, care economiseste pana la 30% din energia consumata. 

 

De asemenea, utilizatorii pot adauga o noua dimensiune fotografiilor lor, datorita functiei Voice Photo prin care se poate inregistra un clip audio de 10 secunde care sa insoteasca fotografia realizata, iar rezultatul obtinut poate fi impartasit pe Facebook sau WeChat. Smartphone-ul Huawei Ascend G6 4G are optiuni de fotografiere precum multi-shot, fotografiere orizontala sau panoramica, datorita camerei principale de 8 MP cu deschidere de AF BSI f/2.0.

Totodata, persoanele carora le place sa isi faca fotografii singure vor putea folosi functia “hands-free selfie” care permite activarea vocala a camerei foto. Lumina cadrului nu va mai reprezenta o piedica in realizarea fotografiilor si a filmelor datorita senzorului Sony IMX134 si a blitului, ambele incorporate.

 

Tot la evenimentul de la Barcelona a lansat si Nokia primele telefoane proprii cu Android.

 


**  sursa  - dailybusiness.ro

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT Huawei a lansat un smartphone ultra rapid la Barcelona