Total Media News

Adina Buzatu, model pentru propriul magazine - Pagina 2 PDF Imprimare
Miercuri, 04 Ianuarie 2012 13:55
Index articol
Adina Buzatu, model pentru propriul magazine
Pagina 2
Toate paginile

 

Am fost usor crispata la gandul ca voi poza, dar imi dau seama ca am trecut cu bine de acest moment”, ne-a declarat amuzata Adina Buzatu, care a reusit sa fie sexy in cele 12 fotografii fara sa descheie niciun nasture in plus.Anul trecut stilista a lansat un calendar care l-a avut ca protagonist pe un barbat obisnuit, ales din 5.000 de candidati inscrisi in urma unui anunt dat de ea.

Adina a vrut sa pastreze traditia si pentru 2012, cautand tot o persoana care sa nu fie model profesionist si, in urma unor consultari cu bunul ei prieten, stilistul Razvan Sanda, cel care a realizat conceptul, a acceptat sa joace ea insasi acest rol. “Razvan s-a gandit ca eu sunt persoana cea mai potrivita sa imi prezint hainele, pentru ca le cunosc cel mai bine, le iubesc si stiu sa le combin pentru a compune tinuta perfecta. Asa ca mi-am zis “De ce nu?”. Mai ales ca hainele mele se adreseaza persoanelor care chiar le poarta in viata de zi cu zi, nu doar pe podiumurile de moda. Sunt haine frumoase si spectaculoase pe care barbatii le imbraca in mod real la intalnirile de afaceri, la golf, seara la teatru, la restaurant si la dineurile de cinci stele. Razvan a
considerat potrivita prezentarea hainelor pe mine, pentru ca a vrut sa
arate ca vestimentatia masculina constituie o permanenta sursa de
inspiratie si pentru noi, femeile.

Sa nu uitam ca am luat déjà de la ei
piese precum pantalonii, jacheta, sacoul, vesta si cate altele. Sunt
multumita ca am acceptat aceasta provocare indrazneata de a poza. Intr-un fel ma asteptam ca rezultatul sa fie exceptional, pentru ca asa se intampla cand lucrezi cu profesionisti. Multumesc colaboratorilor mei Marius Baragan (foto), Razvan Sanda (concept), Mihaela Vasile (make-up) si Geta Voinea (hair-style), care au contribuit din plin la succesul acestui proiect”, a spus Adina Buzatu.

 

 

 

 

 



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Life Adina Buzatu, model pentru propriul magazine - Pagina 2