Total Media News

Burleanu l-a anunţat pe Prodan că e demis PDF Imprimare
Luni, 07 Aprilie 2014 19:28

    Burleanu l-a anunţat că e demis, Prodan cere 100.000 de euro despăgubiri: "Am fost ameninţat cu o plângere de viol"

 

În urma incidentului legat de diurna jucătorilor de la naţionala U17 pe care ProSport l-a dezvăluit în exclusivitate, Răzvan Burleanu a luat decizia de a-l demite pe Daniel Prodan, directorul FRF şi omul care a fost şeful delegaţiei României la "Turneul de Elită" din Scoţia.

 

Răzvan Burleanu a prezentat astăzi consecinţele problemei diurnelor de la lotul U17. Conform preşedintelui FRF, Daniel Prodan - şeful delegaţiei României în Scoţia - nu va mai face parte din structurile federale, fapt pe care Burleanu i l-a comunicat fostului fundaş în această dimineaţă. "Daniel Prodan nu va mai continua! I-am comunicat acest lucru şi vrea 100.000 de euro ca să plece". Întrebat dacă îi va plăti această sumă fostului component al "Generaţiei de Aur", Burleanu a răspuns zâmbind. "Nu voi plăti niciodată o sumă de bani doar ca să nu mai dau ochii cu cineva. Prodan are un comportament defăimător şi aduce prejudicii de imagine Federaţiei. E dezamăgitor", a spus Burleanu la conferinţa de presă de la "Casa Fotbalului". 

 

Daniel Prodan şi-a expus la rândul său punctul de vedere referitor la întâlnirea pe care a avut-o azi cu Răzvan Burleanu şi susţine că a fost ameninţat de preşedintele FRF. "Mi s-a cerut să plec, am zis că nu vreau să plec, că vreau să rămân. Am fost ameninţat, că am o plângere de viol. Ameninţări de tip comunist. Nu ştiu de unde sunt luate, probabil de la şcoala pe care a făcut-o. Cer public să fie arătată acea plângere de viol pe numele meu. Hai să o vedem! Atât le spun: s-au pus cu cel mai curat român! E război total! A mai spus că am denigrat imaginea Federaţiei. Cu ce? Că am zis adevărul, că Răzvan Burleanu nu se pricepe la management sportiv şi că Gheorghe Chivorchian nu ştie o boabă de engleză? Nu am furat, n-am dat în cap nimănui!", a spus Prodan pentru ProSport.

 

 

 

 

**  sursa  -  prosport.ro

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Burleanu l-a anunţat pe Prodan că e demis